Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Less is moore - pedal amp nørderi nu med lydklip
#21
Hvis din OCD æder tone, når dens true bypass er "slukket", er det ikke pedalen, der farver lyden. I slukket tilstand "rører" pedalen overhovedet ikke signalet. Så er det nok nærmere fordi T-Rex-pedalen smider en buffer i kæden, som muligvis gør lyden mere bright - muligvis blot ophæver dét diskanttab, som du har i kablet mellem pedalens udgang og forstærkeren. Og det kan jo måske godt anspore til at bruge normal-kanalen på Marshall´en? Hvordan lyder det i sammenligning, hvis du bare propper guitaren direkte i?

Som jeg husker din Marshall, er den da ikke specielt bright i sig selv - nærmere som sådan "standard Superbass" agtig. Så jeg tror nok, at jeg er lidt på MacG´s hold her. Men whatever works for you...
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#22
[
Jackie van Hippie Wrote:
Vinta Wrote:
Jackie van Hippie Wrote:Hvad er han så i dag ? :lol: :clap:

"var" henfører til, at vi var i øvelokalet igår med bluesbandet, men kan godt se at den kan forstås på flere måder Big Grin

Jo, men så skal der være komma om den indskudte sætning:
I går var en af mine venner, også musiker og rigtig dygtig og prof lyd mand (så han stod for indstillingerne), og jeg i øvelokalet med vores blues band.

Hvis vi endelig skal rette sprog, så synes jeg den slet skjulte hyldest til en nyligt afdød guitarist i emnefeltet er langt mere interessant Wink
Reply
#23
"Madmax25
Jo, men så skal der være komma om den indskudte sætning:
I går var en af mine venner, også musiker og rigtig dygtig og prof lyd mand (så han stod for indstillingerne), og jeg i øvelokalet med vores blues band.[/quote Wrote:
Hvis vi endelig skal rette sprog, så synes jeg den slet skjulte hyldest til en nyligt afdød guitarist i emnefeltet er langt mere interessant Wink


Håber ikke du er analytiker til hverdag , for der er ingen, som du skriver, hyldest til Gary Moore i emnefeltet :o . Trist og synd for ham og hans pårørende, at han er død Sad klart min kodolence til familien. Men han er ikke en af mine favorit guitarister og der er ikke nogle skjulte beskeder, det er kun den engelske talemåde, jeg bruger.
Reply
#24
Vinta Wrote:Håber ikke du er analytiker til hverdag , for der er ingen, som du skriver, hyldest til Gary Moore i emnefeltet :o . Trist og synd for ham og hans pårørende, at han er død Sad klart. Men han er ikke en af mine favorit guitarister og der er ikke nogle skjulte beskeder, det er kun den engelske talemåde, jeg bruger.

(Så er det kun med ét 'O')
See you in heaven if you make the list
Reply
#25
Forstærkernørderi er mere spændende end dansklærer-ditto...
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#26
Sasha Wrote:Forstærkernørderi er mere spændende end dansklærer-ditto...

Som dansklærer må jeg sige, at jeg er helt enig.
So many assholes, so few bullets
Reply
#27
Lol@dennetråd :lol:
Reply
#28
tilbage til emnet tak Smile
Reply
#29
Vinta Wrote:Håber ikke du er analytiker til hverdag , for der er ingen, som du skriver, hyldest til Gary Moore i emnefeltet :o . Trist og synd for ham og hans pårørende, at han er død Sad klart min kodolence til familien. Men han er ikke en af mine favorit guitarister og der er ikke nogle skjulte beskeder, det er kun den engelske talemåde, jeg bruger.

Jeg er faktisk analytiker til hverdag Big Grin

Og jeg tror du helt har misforstået mig. Jeg er selv stor fan af rigtig meget af hans musik. Har selv 4 af hans albums. Og så har han vidst en gang udtalt, at guitarspil ikke handler om de toner man spiller - men dem man IKKE spiller. Så på den måde kan man jo godt sige, at "Less is Moore"... Wink

Sorry for OT, ville bare nødig have du fik det forkerte indtryk. Endnu en gang: Tilbage til topic!
Reply
#30
Madmax25 Wrote:Og så har han vidst en gang udtalt, at guitarspil ikke handler om de toner man spiller - men dem man IKKE spiller.

Nååårrhh, så er det derfor, han spiller de samme så helvedes mange gange - og meget hurtigt efter hinanden - igen og igen... :-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)