Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hvilken pedal bruger I sammen med OCD?
#21
Jeg bruger en Mad Professor Little Green Wonder sammen med en OCD. De fungerer rigtig godt sammen synes jeg.
Brug for inspiration til en gave? Check http://FindGaven.Nu
Reply
#22
Little Green Wonder har jeg haft "fornøjelsen" af i et tidligere øvelokale, og det var bestemt ikke mig. Har dog ikke prøvet den på mit nuværende setup, så det skal ikke afvises, men jeg er skeptisk Wink
Reply
#23
[quote="Barf"]Rat er bestemt en mulighed. Har kun spillet over sådan en sag en enkelt gang, og det var meget kortvarigt og på noget helt andet grej, men jeg synes egentlig det lød ganske okay. Det kunne være man skulle finde sådan en gammel sag fra 82-83, eller hvornår de nu var fede.

Jeg har en fra 1993 som er ret fed. I hvert fald væsentligt federe end de nye! Jeg har dog ikke brugt den sammen med en OCD, men sammen med en Mudhoney og en Zendrive.
"What you need is a guitar that is timeless, and classic, and looks like Keith Richards threw up all over it in the 70s" - Hank Moody
Reply
#24
Jeg bruger en Timmy Overdrive, analogman king of tone og en OCD.
KOT og OCD er lidt 2 forskellige farver i forvrængning.
Faktisk bliver min OCD "kun" brugt når jeg spiller rock.
Nu studerende uden tilknytning musikbranchen.
Stadig den samme idiot!
Reply
#25
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at høre en 5 watts Cornell single-ended rør-amp, der havde den lækreste silkeagtige forvrængning fra det enlige 6V6 udgangsrør, og inspireret af denne amp, investerede jeg i denne pedal: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.tonecontrol.dk/cornell_overdrive_special-p-1149.html">http://www.tonecontrol.dk/cornell_overd ... -1149.html</a><!-- m -->.
Denne Cornell Super Overdrive pedal lyder ligeså godt som forstærkeren med en forvrængningskarakteristik, der lyder klart mere af varmt svedende udgangsrør end af metallisk skærende preamp-forvrængning, og så er den super transparent, hvilket er en klar fordel sammen med en anden OD-pedal. Og jo - den lyder fint sammen med min OCD, Version 3.
Venlig hilsen
Lars Reinau
www.larsreinau.dk
Reply
#26
Spændende spændende. Jeg tjekker Timmy og Cornell'en ud. KoT koster for meget til, at jeg bare lige kan "prøve den af".

Tak for buddene, de herrer.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)