Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hvilken pedal bruger I sammen med OCD?
#1
Hey

Jeg har en Fulltone OCD, som jeg er svært glad for. Jeg bruger den som min "go to"-pedal, når det kommer til drive. Jeg mangler dog at finde den perfekte makker til den, som jeg kan smide ovenpå, for at få en fed sololyd eller bare en lidt mere "mere"-lyd. Lige nu har jeg en Wampler Plextiortion, som også er en fed pedal, men som jeg bruger for sig selv, da det bliver for voldsomt med de to pedaler samtidig.

Så til alle jer OCD-brugere, så jeg kunne godt tænke mig at høre, hvilke(n) pedal(er) I bruger SAMMEN med jeres. Skyd løs!

Pedalen skal også kunne bruges for sig selv og give en anden lyd end OCD'en, så endnu en OCD, eller noget der lyder præcis som den, er altså ikke interessant.

Mvh Jonas
Reply
#2
Jeg er begyndt at bruge min Boss SD-1 foran OCD'en, syntes det funger ganske udemærket...
Bah
Reply
#3
Jamen noget så klassisk som en tubescreamer af en art kunne da være et bud..?

En af grundende til at jeg ikke bruger OCD er dog også, at jeg ikke synes den kunne sammen med andre overdrives.. Bare mine $.02

Mvh;
Morten Lyse
Reply
#4
Jeg havde en TS-9'er og en OCD i mit setup en overgang - de virkede ret fedt sammen... Prøv med noget tubescreamer-agtigt, det burde være relativt nemt at låne sådan en og prøve det af... Smile
RoadHigh.dk
Reply
#5
Jeg har prøvet med en Ts9'er, Mudhoney og nu har jeg også en Box Of Rock fra Zvex. OCD'en fungerede bedst med Ts9'eren, dog var det svært at få det optimale ud af pedalerne, da de enten skulle indstilles så de spillede sammen eller hver for sig. Nu da jeg har fået en Box Of Rock, som IMO sparker OCD af banen, med lidt flere nosser, så bruger jeg OCD som ekstra OD boost. Så har jeg 3 niveauer der hedder: BOR OD + Boost + OCD. Det fungerer udemærket Smile
http://kaptajnkroppsorkester.dk/ Kaptajn Kropps Orkester - Spiller til alle slags fester!
Reply
#6
Jeg bruger en Boss OD-3 efter OCD'en. Altså som solo-boost. Men på den måde er den jo indstillet til dét, og man vil derfor skulle skrue på knapper, hvis man skal bruge den alene.
Reply
#7
Tak for alle buddene. Der er plads til flere.

@ Dan: En standard SD-1 eller er det en gammel sag?

@ Morten (og Michael): Ja, en tubescreamer er jo det oplagte bud. Jeg har ejet en tidligere (det skal man jo næsten have prøvet), og havde absolut intet at bruge den til alene. Så skal jeg finde en klon, som passer til mig, og de findes jo i tusindtal. Har du et bud?

@ Kropp (Tobias, synes jeg du skal hedde..?): Min OCD ryger ingen steder, og sådan er det bare Smile Så jeg skal have noget jeg kan smide oven i OCD'en og ikke omvendt. Ved ikke om sådan en Box of Rock kan det også...?

@ Mikkel: Det er ikke muligt at have en indstilling på OD-3'eren, som gør det muligt både at bruge den alene og sammen med OCD'en?

Mvh Jonas
Reply
#8
Det er en almindelig godt brugt SD-1 fra taiwan...
Jeg har en stinkbug (som er Emma's forsøg på en alternativ tubescreamer) - men jeg syntes ikke den er særlig fed sammen med OCD'en desværre...
Den er fed alene dog...
Bah
Reply
#9
Barf Wrote:@ Kropp (Tobias, synes jeg du skal hedde..?): Min OCD ryger ingen steder, og sådan er det bare Smile Så jeg skal have noget jeg kan smide oven i OCD'en og ikke omvendt. Ved ikke om sådan en Box of Rock kan det også...?

Jeg vil sige at BOR'en er lidt bedre til mere gain end OCD, så hvis du vil bruge OCD'en som grundrive kan du med fordel bruge BOR'ens boost funktion som et skub, og ydermere dens OD del som lead-lyd Smile
http://kaptajnkroppsorkester.dk/ Kaptajn Kropps Orkester - Spiller til alle slags fester!
Reply
#10
Barf Wrote:@ Mikkel: Det er ikke muligt at have en indstilling på OD-3'eren, som gør det muligt både at bruge den alene og sammen med OCD'en?

Jeg må være dig svar skyldig. Jeg har ikke prøvet, da dens eneste funktion i mit setup er, at boost'e ved solo/lead. Så gain er rullet væk, tone er neutral, og så har jeg sat level til et passende boost. Og dén indstilling fungerer i hvert fald ikke ret godt alene for mig, og vil i øvrigt også være helt og aldeles afhængig af den pågældende forstærker.
Reply
#11
Jeg bruger faktisk to OCD's..
Reply
#12
Jeg skriver SD-1 og Box of Rock bag øret. OD-3 er jeg ikke så sikkert på, men det kan jo være, man falder over sådan en en dag.

@ Tim: Ja, det mener jeg også at huske fra tidligere flash. Og det kan da sagtens være, at det virker, men jeg vil bare gerne have en pedal, som jeg kan bruge til at frembringe en lyd, jeg ikke allerede har ved hånden. Og en OCD lyder jo som en OCD.
Reply
#13
har bruget OCD i mange år og på et tidspunkt to på samme board. Men synes at den rent faktisk åd en del lyd, da jeg begyndte at køre marshall, hvor jeg brugte marshall til som primær drive til at give mig lyden. Efter den røg ud af kæden er der kommet mere saft og kraft i tonen. Dette er dog ikke så meget et problem hvis man primært bruger ocd som drive givende og ikke forstærkeren. Ellers tidligere brugte jeg reeza efter OCD
Reply
#14
Barf Wrote:OD-3 er jeg ikke så sikkert på, men det kan jo være, man falder over sådan en en dag.

Det fede ved OD-3 er, at enhver brugtsalgsannonce hvor den er sat til salg for mere end 400,-, vil blive mødt med hånlig latter, og en plads i GF's "Stenede og fuskede annoncer" Smile Det er ikke boutique, men til gengæld er den så billig, at det næsten er fjollet ikke lige at prøve den af.
Reply
#15
Ja jeg var også glad for min OD3 i mange år sammen med min første JTM45 top. Box Of Rock var lidt for smadret og hippieagtig til mig, men klart en vellydende pedal.

Hvad med en Rat? Den er i hvert fald anderledes end OCD. Måske er de fede sammen
Reply
#16
Dc Drive fungere også ganske godt med en OCD!
Reply
#17
Barf Wrote:Jeg skriver SD-1 og Box of Rock bag øret. OD-3 er jeg ikke så sikkert på, men det kan jo være, man falder over sådan en en dag.

@ Tim: Ja, det mener jeg også at huske fra tidligere flash. Og det kan da sagtens være, at det virker, men jeg vil bare gerne have en pedal, som jeg kan bruge til at frembringe en lyd, jeg ikke allerede har ved hånden. Og en OCD lyder jo som en OCD.

Tjah når jeg bruger de to sammen så fremkommer der ihvertifald noget nyt og spændende, men vi er klart i OCD land..

Har også lige haft en Alberta kørende sammen med OCD, og det er faktisk ikk så ringe endda..
Reply
#18
Rat er bestemt en mulighed. Har kun spillet over sådan en sag en enkelt gang, og det var meget kortvarigt og på noget helt andet grej, men jeg synes egentlig det lød ganske okay. Det kunne være man skulle finde sådan en gammel sag fra 82-83, eller hvornår de nu var fede.

@ Martin: Hvordan bruger du din DC Drive? Og hvordan bruger du den sammen med OCD'en? Synes den virker meget spændende, og har været inde og prøve den, men det lød af lort (det gjorde guitar+forstærker også uden pedal, så det siger nok ikke så meget om pedalen).
Reply
#19
Ohøj Martin. Kunne du lokkes til at udøse af din viden om emnet?
Reply
#20
Jeg bruger en OCD til crunch og en Red Witch Famulus til high gain overdrive (ikke distortion). Hvis jeg kører dem på samme tid, får jeg noget der faktisk minder om en Van Halen (tænk eruption) distortion ud af det - uden at det mudrer..
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)