Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At lodde kabler selv
#1
Hej folkens

Jeg søger nogle erfaringer med at lodde sine egne kabler. Kræver det mere end middelmådige evner med en loddekolbe? Hvor meget er det egentlig der skal loddes på hvert stik? Følger der en "brugsanvisning" med, hvis man fx køber Switchcraft stik og/eller Mogami kabel?

Mvh Jonas
Reply
#2
Det kræver vel at kunne lave en god lodning eller rettere sagt to gode lodninger i hver ende af kablet, hvis det er almindelige guitarkabler, vi taler om. Om man så vil betegne dette som "middelmådigt" eller ej, er vist et temperamentsspørgsmål...

Og nej, man skal nok næppe næsen op efter, at der følger brugsanvisning med på, hvordan man lodder kablets inderleder på stikkenes spids og skærmen på stikkets lange del.
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#3
Jonas, jeg giver dig gerne en rundtur i guitarkabellodningens enkle verden, hvis det er nødvendigt og har interesse. Jeg har for nyligt selv været igennem udskiftning af patchkabler på boardet til Switchcraft/Mogami (ikke at de to mærker er anderledes end andre ift. lodning).
Reply
#4
Det kunne jeg godt finde på at tage dig op på, Mikkel! Du nåede jo heller aldrig at prøve min Cornford, så hvis jeg nu inviterer på øl og snacks i øvelokalet, så kan det være, du vil give en hånd?
Reply
#5
Brugsanvisningen er vel bare at skille et kabel ad og se hvordan det er gjort.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)