Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kedelig torsdag aften-flash
#1
Ja, så blev det torsdag. Jeg er godt træt i hovedet af at tænke så meget over den eksamensopgave, jeg sidder midt i. Derfor ville jeg lige tage mig en pause og spille lidt på den af mine guitarer, som får mindst spilletid - min Warmoth Stratocaster fra 2009. Det er egentlig en dejlig guitar, og siden det er den eneste, som mere eller mindre har permanent ophold hjemme, burde jeg faktisk spille noget mere. Da jeg så lige satte den fra mig og kom tilbage, synes jeg, lyset gennem persiennerne gav ganske fine forhold til nogle billeder. Det måtte jeg lige prøve af. Jeg er ingen stor fotograf og kan på ingen måde yde mit udstyr værdighed, men det er da lidt sjovt med sådan noget kamera jo. Her er nogle billeder i hvert fald:

[Image: dsc0129cr.jpg]

[Image: dsc0131dv.jpg]

[Image: dsc0135da.jpg]

[Image: dsc00143ax.jpg]

[Image: dsc0014kd.jpg]

[Image: dsc0130tq.jpg]

[Image: dsc0127li.jpg]

[Image: dsc0124w.jpg]


God torsdag aften,
Jonas
Reply
#2
Smuk guitar. fortæl lidt om den. Alle de slibrige detaljer.
Reply
#3
Så skal jeg jo lige se, om jeg kan huske alle detaljerne.

Krop af elletræ
Hals af ahorn med vintage tint
Suhr FL pickupper
Callaham bro
Vintage stemmeskruer (fordi jeg kan lide dem!)
10" radius
Standard Thin hals, som svarer til en C-shape
Reply
#4
Barf Wrote:Så skal jeg jo lige se, om jeg kan huske alle detaljerne.

Krop af elletræ
Hals af ahorn med vintage tint
Suhr FL pickupper
Callaham bro
Vintage stemmeskruer (fordi jeg kan lide dem!)
10" radius
Standard Thin hals, som svarer til en C-shape

& 6105-bånd ?

Rosentræshals og staggered gotoh stemmeskruer, så ville det være lige ved at være der for mig.
Hvorfor får den ikke mere spilletid ?
Reply
#5
6105-bånd lyder rigtigt nok, men jeg kan ærlig talt ikke huske det præcist. Det kunne også være 6150 fx

Det er svært at sige, hvorfor den ikke får mere spilletid, jeg spiller bare ikke så meget herhjemme, som jeg kunne ønske. Jeg har brugt den i ballesammenhæng som min "go to"-guitar, men her har pianisten for nylig valgt at sige stop, så det bliver vist ikke til det store med det. I mit originalband passer den ganske enkelt ikke lige så godt ind som min Les Paul og min G&L Tele. Den skal bestemt med, næste gang vi skal indspille, for man ved aldrig, om den lige kan bidrage med det ekstra.
Men jeg er da glad for den, og en Strat skal man da ha'.
Reply
#6
Den er fed! Jeg går selv og er ved at bestille en warmoth. Hvordan er kvaliteten på din? Og er den custom-made eller er den fundet i deres showcase?

:-)
Reply
#7
Kvaliteten er rasende god. Jeg har været heldigt med mit stykke træ. Slår man en akkord an kan man mærke, at hele kroppen resonerer. Guitaren har også en ret stor tone og godt med sustain. Det tilskriver jeg, uden at tøve, broen. Sådan en Callaham er altså alle pengene værd.

Min er en custom. Jeg kiggede sådan set slet ikke i deres showcase-afdeling, selvom det nok godt kunne tænkes, at de havde en Stratocaster-krop a la min liggende. Den er jo meget standard. Jeg ønskede dog en i 1-piece elletræ, men det havde de ikke lige på lager på daværende tidspunkt, så den flinke Warmoth-mand Brian forsikrede mig, at den krop jeg ville ende med, ville være af rigtig fin kvalitet. Han havde ret.
Reply
#8
Fedt!

Hvor lang tid tog det, før du havde hele guitaren?

Og hvad farve har den?

Smile
Reply
#9
Så vidt jeg husker, tog det omkring en 6 ugers tid. Farven hedder vist bare Vintage White.

Hvad er det for et projekt, du går og pusler med?
Reply
#10
Det er en tele i mahogni med nedsænket TOM-bro i same farve som din. Og så en 70'er strat hals lavet af Goncalo Alves og med ibenholdt gribebræt. Det var i vist i store træk. :-)
Reply
#11
Uh, ibenholt. Har altid godt kunne tænke mig en guitar med ibenholt-gribebræt. Mit næste projekt giver dog ikke plads til det. Det bliver en Tele med chambered mahognikrop med en endnu ukendt top i 3-tone sunburst med cremehvide bindinger. Forhåbentlig er der tid og penge til det til efteråret.

Men du kan roligt bestille fra Warmoth uden at være bange for dårlig kvalitet. Jeg har kun hørt om gode erfaringer. Hans (SustainerPlayer) herindefra har vel efterhånden også været igennem samtlige træsorter, og indtil videre har jeg ikke hørt ham klage Smile
Reply
#12
Så vidt jeg ved har Hans vist ikke nogen "warmoth" med ibenholdt - jeg har en Patrick Eggle med ibenholdt gribebræt og jumbo frets, det er virkelig fedt...
Bah
Reply
#13
Er det torsdag aften, flashet, eller guitaren der flashes, der er kedelig..??

Mvh;
Morten Lyse
Reply
#14
Flotte knivskarpe billeder. :thumbup:
Reply
#15
Fede billeder, lækre detaljer, dejlig spade! Smile
--Martin
Reply
#16
For det første: God guitarporno. Sådan laver man et flash! :thumbup:

For det andet:

AnotherDan Wrote:Så vidt jeg ved har Hans vist ikke nogen "warmoth" med ibenholdt ...

Nej - det er korrekt. Jeg har 2 stk. La Cabronita Shreddertelen og Candy Tangerine/"Suhr"-stratten. :!:

Recab:

[Image: MN1197A.jpg]
Ibenholt over Padauk

[Image: sn7503a.jpg]
Ibenholt over Pau Ferro
Reply
#17
Det er da en ganske pæn guitar du holder dig der! Lige efter min smag. Smile

Og "thumbs-up" for at vælge vintage-type stemmeskruer. :thumbup:
Reply
#18
Der er flere muligheder jo, Morten. Hvis du spørger mig, var det kun aftnen, som var mindre spændende Wink

Og tak for roserne omkring billederne. Det er jo ikke verdens mest spændende guitar rent udseendemæssigt, så må man jo peppe det lidt op med gode billeder.

Mht. vintage stemmeskruer så synes jeg bare, de fungerer perfekt. Voldsomt nemt at skifte strenge, og på de tre guitarer jeg har haft dem, har jeg aldrig haft stemningsproblemer. Sådan nogle locking tuners ser også bare grimme ud Smile
Reply
#19
Man kan jo få locking tuners der ligner "vintage" på en prik, det er der på min ESP, hvilke det er ved jeg ikke - der må Hans på banen...
Bah
Reply
#20
Barf Wrote:Mht. vintage stemmeskruer så synes jeg bare, de fungerer perfekt. Voldsomt nemt at skifte strenge, og på de tre guitarer jeg har haft dem, har jeg aldrig haft stemningsproblemer. Sådan nogle locking tuners ser også bare grimme ud Smile

Kunne ikke være mere enig! Min strat har vintage-stemmeskruer, hvorimod min tele har de "nyere" der sidder på så mange Fendere - Og det er så let at skifte med vintage-stemmeskruer, at jeg er dobbelt så lang tid om at skifte strenge på min tele ifht. straten.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)