Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kabler og Stik
#1
Hejsa,

Skal til at lave nye kabler og vil gerne ha' et par inputs og kommentarer.

Til guitar kabler vil jeg anvende Mogami kabler, men er i tvivl om hvilke jacks - Neutrik eller Switchcraft. Talte med en forhandler, der anbefalede Neutrik, da de skulle ha' en bedre mekanisk aflastning, hvis man nu kommer til at hive lidt for meget i kablet. Er der nogen betydelig performance forskel i de to stik ????

Paa mit Board sidder der i dag George L 6mm med de loddefri stik. Da jeg nu alligevel skal i gang med loddekolbe osv, vil jeg desuden gerne ha' et par inputs til om jeg skal udskifte George L kablerne til Mogami eller beholde dem og blot lodde ny stik paa ? Sagt med andre ord, er der nogen betydelig performance forskel mellem Mogami og George L kabler.

Mvh
Reply
#2
Undskyld, men jeg bruger DiMarzio.. ja de er præ samlede, men de er djævl'me også gode..
9 out of 10 cultists recommend Cthulhu... the last one is being sacrificd..
Reply
#3
Jeg bruger selv dette stik: <a href="http://www.effektpedaler.dk/product.asp?product=1191" rel="nofollow">http://www.effektpedaler.dk/product.asp?product=1191</a>

Det smarte er, at det ikke fylder noget, og de kvaliteter man ellers leder efter findes også i det stik. Trækaflastningen er ikke helt så god som på visse andre modeller, så jeg ville f.eks ikke bruge det som instrumentstik. Men sålænge du hiver i metalchassiset og ikke i kablet, så holder de i mange år.

Mvh Jake
Reply
#4
Edit: Læste ikke lige hvad du spurgte om, Doh!
Reply
#5
Personligt ville jeg vælge at skrotte de George L. stik og køre med mogami kabel, da jeg synes det er så meget federe. Det er mere fleksibelt, mindre "harsk" i toppen, og modsat George L. lyder de dybe strenge af noget..

Switchcrafts flade stik er dejligt pladsbesparende, så hvis du gider betale for dem, ville jeg også vælge at købe dem, men ellers ville jeg ikke tæve med hverken neutrik eller switchcrafts vinkelstik.. Neutrik's har holdt længere for mig, men switchcraft fylder lidt mindre.
Reply
#6
Jeg siger tak for alle inputs. Har i dag anskaffet Mogami kabler samt Neutrik stik til at udskifte ikke bare guitar kabler, men vil osse i gang med patchkablerne paa boardet, sa det blev hele dynen.

Da mit board ikke er overfyldt med pedaler, skulle Neutrik ikke give plads problemer.

Endnu engang tak

Mvh
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)