Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Billig 12-strenget
#1
Hej!

Hvis man skal have en nogenlunde billig 12-strenget western, hvilken retning skal man så kigge?
Reply
#2
Furch eller derover. Jeg vil fraråde en billig tolvstrenget. Det er et mareridt at stemme dem, hvis ikke hardware og setup er af en vis kvalitet, og de billige får typisk mave ret hurtigt.
So many assholes, so few bullets
Reply
#3
Fedt nok, Furch holder. Får mave?
Reply
#4
Dækket buler?
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#5
Sasha Wrote:Dækket buler?

Jep.
So many assholes, so few bullets
Reply
#6
Jeg ville kigge i retning af Canada hvis budgettet er begrænset. Godin, AKA Norman, Seagull, La Patrie og Art & Lutherie laver nogle super fede akustiske til en billig penge.
Jeg har selv lige haft en Norman 12' er og den lød, stemte og spillede rigtig fedt. Og så er der vist en på DBA lige nu til omkring 1500,- hvis jeg ikke husker forkert
Reply
#7
En billig tolvstrenget er nu ikke nødvendigvis en dårlig idé - mange billigere guitarer har lamineret dæk, og selvom et lamineret dæk ikke kan kaldes den hellige gral indenfor akustisk guitarer, så kan de sagtens lyde hæderligt. Et lamineret dæk har den fordel at det har meget sværere ved at få mave, end et tilsvarende massivt dæk.

Hvis du har interesse i det, så skriv lige en mail til mig - jeg har en kammerat der har en washburn stående, jumbo med cutaway og piezo (tror jeg), som han nok godt ville sælge for en fornuftig pris - jeg husker den som værende ganske fin.
"Lyder den ikke lidt forkølet, sådan en Les Paul?"

"Eric Johnson kan høre, om ham der viklede pickupperne, havde boxershorts eller tights på den dag".
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)