Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hvilke bands spiller du i ?
#21
Jeg spiller i et semi progressivt hard rock / metal band hvor vi selv skriver musikken. Det er dog instrumentalt, da vi kun er to guitarister og en trommeslager. Men vi er rimelig seje! 8-)
Reply
#22
Jeg spiller banjo i et balleband kaldet Drunken Brothers Brass Band, forkortet DBBB (hjemmeside <a href="http://www.dbbb.be" rel="nofollow">http://www.dbbb.be</a>). Det er meget lidt seriøst og går mest ud på at have det sjovt med nogle gode venner, men vi er dog ude at spille nogle gange om åre
Jeg spiller også guitar i et ret nyopstartet balleband. Vi har ikke øvet sammen så meget endnu og vi har holdt pause her i sommerferien.

Derudover spiller jeg akustisk guitar sammen med en sangerinde, hvor vi spiller nogle cafejobs. Vi har spillet på en Restaurant/Cafe her i sommers og det bliver nok kun noget vi gør om sommeren og så holder pause resten af året.
Reply
#23
Jeg leger Malcolm i High Voltage, http://www.high-voltage.dk, http://www.facebook.com/highvoltagedk samt spiller guitar og mest synth i originalbandet Mechanical Waves, http://www.myspace.com/mechanicalwaves, som er noget elektro-halløj, som det kører okay for. Vi havde debut på lille Vega, har varmet op for Turboweekend og så spiller vi til Tubescream Festival her i Århus d.11. september, hvis nogen skulle ha' lyst til at høre det Smile
Reply
#24
Spiller pt. ikke i noget. Har været plaget af en dårlig venstre tommelfinger det sidste halve år, så har heller ikke haft specielt meget lyst.

Men der burde snart komme noget op, når jeg lige får taget mig sammen. Helst noget Toto-halløj.
Reply
#25
Jeg spiller guitar i Tingfinder. Original-band, der opererer i melodiøs, dansksproget powerpop. Der er i øvrigt mig der skriver teksterne, og musikken bliver til mellem mig og min medguitarist.

@Kaptajn Kropp: :thumbup:
Reply
#26
K-P Wrote:Jeg spiller i et band, der hedder Dööm öv Dëäth. Det er, som navnet måske antyder, ikke så seriøst.
Vi har spillet et par koncerter, men vi har ikke på noget tidspunkt øvet os.

I har ihvertfald været konsekvente med jeres mædlümlauts Smile
Reply
#27
andkrup Wrote:
K-P Wrote:Jeg spiller i et band, der hedder Dööm öv Dëäth. Det er, som navnet måske antyder, ikke så seriøst.
Vi har spillet et par koncerter, men vi har ikke på noget tidspunkt øvet os.

I har ihvertfald været konsekvente med jeres mædlümlauts Smile

Jamen, hvis det skal være kliché, så skal det sgu også gøres ordentligt, så det er lidt vores bandfilosofi.
Reply
#28
Det er fedt at kunne høre noget af jeres musik guys

Jeg spiller primært i bandet The Rock Dirty, som er en blanding af Queens of the stone age, Red Hot Chili Peppers og Maroon 5.. der er links i min signature, men vi har ikke noget musik oppe endnu, vi sidder stadig og skrive sange, men der kommer nogle op meget snart. Jeg tror vores musik har potentiale Smile

Jeg spiller også i et sådan... halvt familie halvt venner balle band der hedder Sexual Chocolate hvor vi spiller noget funk, rockabilly og noget andet sjov.
Reply
#29
Jeg spiller i sådan et indadvendt, meget sart og meget kunstnerisk og helt florlet melankoli-pop projekt, hvor vi selv laver vores ting. Desværre spiller vi næsten aldrig sammen, da der altid er én, som går rundt derhjemme og plejer sin depression.
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#30
Kaptajn Kropp Wrote:Jeg spiller i balle-bandet Kaptajn Kropp's Orkester, en lille trio som vi hygger os godt med, og tjener lidt til noget nyt gear osv. Big Grin

Så har jeg også gang i et projekt der hedder GummiKropp, som er en duo, der sigter efter at lave så klam pop musik som vi kan finde på. Vores første hit Spritnye Bukser er vidst et meget godt eksempel. Det er ikke så seriøst, men bare skide sjovt og hyggeligt at lave, og en god måde for mig at prøve en masse ting af. Vi skal forhåbentligt snart genindspille Spritnye Bukser, det glæder vi os meget til Big Grin

haha! Thumbs up Smile
Reply
#31
Sasha Wrote:Jeg spiller i sådan et indadvendt, meget sart og meget kunstnerisk og helt florlet melankoli-pop projekt, hvor vi selv laver vores ting. Desværre spiller vi næsten aldrig sammen, da der altid er én, som går rundt derhjemme og plejer sin depression.

Big Grin
- Jesper Barrit
Reply
#32
Jeg spiller i:

Dylan Revisited, et projekt hvor vi udelukkende spiller musik af Bob Dylan. Vi omarrangerer og regerer med materialet, og forsøger at finde vores egen vinkel på sangene, men allerede i udgangspunktet rækker Bob ret bredt, fra akustiske protestsange, over blues og rock, til sære ordrige sange produceret af Daniel Lanois med sære klange... Og så har Jimi også lavet et par fede versioner, så jeg kan få brugt alle mine snotpedaler.. Så jeg får spillet Blues, Rock så det synger, Country, Slide, alt muligt. En spændende udfordring. Godt band, gode folk, vi regner med at lave jobs i løbet af efteråret.

Rock City, et meget gammelt blues/rockband, hvor vi spiller King, King og King, BB, Albert og Freddie, tidlig Clapton, alt muligt bare det er blåt.. Ligger lidt stille på grund af sygdom, men sidst på året er vi forhåbentlig klar igen.

GTE En powertrio med udgangspunkt i Band of Gypsies, men som kom til at spille Weather Report numre + hvad vi ellers lige kan jamme os frem til af musik vi synes trængte til at blive makuleret...
Reply
#33
Spiller i:

Bonemachine, hvor vi fortolker numre af den gode Tom Wait.

Bottle Trouble, fantastisk navn, Rock'n'roll/Rythme'n blues. 25 år med samme besætning :-)

Lidt forskellige projekter, der går lidt op og ned, mest ned........
Reply
#34
Jeg spiller i et "amatør" rock band ved navn "Mean Miss Gain", der har eksisteret i ca. 6 mdr. Vi er 4 gutter der spiller andres "rock" musik. Vi har spillet et enkelt (ubetalt) "job", idet at vi havde kontakt til en efterskole og tilbød at komme og "lave lidt larm" til deres sommerafslutning, blot for at prøve hvordan det nu var at spille for et publikum.
Vi har "bopæl" i Jylland, Nørresundby.
Man kan også checke: <a href="http://www.myspace.com/meanmissgain" rel="nofollow">http://www.myspace.com/meanmissgain</a> eller <a href="http://www.facebook.com/meanmissgain" rel="nofollow">http://www.facebook.com/meanmissgain</a>, men der er vist ikke sket ret meget på det sidste Wink

Mvh Jan

P.S. "Mean Miss Gain" kan omarrangeres til "Missing a Name", som vi gjorde for ikke så længe siden Big Grin
Reply
#35
Jeg spiller i bandet Bagdad Beat.. Klezmer/balkan instrumental musik blandet med en vestlig tilgang til musikken.. Selvfølgelig original musik. På vores myspace er der nogle ret gamle optagelser - jeg er faktisk lige kommet hjem fra indspilning i Sønder Nissum og det bliver rigtig rigtig godt!

Ellers spiller jeg i bandet Get Your Gun der spiller original musik som er ret så dystert.. En blanding af 60'ernes mere dystre lydunivers og 80'ernes postpunk + en sjat amerikansk æstetik.. Der er nogle lydoptagelser på myspace som er helt hjemmelavet, men er blevet okay.. Jeg synger også i det band..

Jeg vil sindssygt gerne til at finde nogle at spille med som selv skriver sange der bærer præg af amerikansk sangtradition.. Så hvis der er nogen derude på min alder (20) eller at i kender nogen der har brug for en guitarist til et spændende projekt, så må i meget gerne sige til..
Reply
#36
Jeg er sådan lidt i et vadested, hvad original musik angår. Fløjl, som jeg har spillet i i en årrække, findes som sådan ikke rigtig længere, og jeg ikke spor sikker på, at vi gider starte op igen. Måske en dag, hvis det virker som en sjov idé. Lige nu gør det ikke. Jeg tænker at bruge det som en anledning/et los i røven, så jeg kan tage mig sammen til at få lavet noget selv. Det vil jeg rigtig gerne, men af en eller anden grund sker det bare ikke.

På cover-området er der ca. tre faste bandnavne, der dækker over meget lidt faste kosntellationer af musikere. Bronco Billy er med undertegnede på vokal/guitar og Rasmus Skov på guitar. Bas og trommer er besat af stærkt varierende personer.

Inger Møller Band er i teorien identisk med Fløjl, men med mig som sanger. Også her er alle andre medlemmer end undertegnede og guitaristen afhængigt af datoen.

Og så er der hjertebarnet, Arnen Maiden, der spiller sammen præcis en gang om året til en havefest i Århus. Det er topskægt, fordi vi kender hinanden godt, og fordi repertoiret altid er ret tilfældigt. Vores forberedelse går ud på, at vi mailer sammen på kryds og tværs og foreslår sange, som vi aldrig kommer til at spille alligevel. Så drikker vi en del i løbet af eftermiddagen, hvorefter vi går på scenen (der i virkeligheden er den ene ende af et telt), tæller til fire og håber det bedste :-) Eneste årligt tilbagevendende nummer er Limbo Rock. Jeg elsker det band Big Grin

Fløjl kan man stadig lytte til på <a href="http://www.floejl.dk" rel="nofollow">http://www.floejl.dk</a>, og så er der et par klip på youtube.
So many assholes, so few bullets
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)