Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carl Martin 50 combo amp
#1
Er der nogen som kender denne forstærker.?
Er den skruet rigtig sammen og driftsikkerheden god.

Jeg er ikke så meget interreseret i om i kan lide lyden ,for det beslutter jeg mig selv til om jeg kan .Men i må selvfølgelig godt skrive positivt eller negativt om hvad i syntes.

Det eneste lille minus jeg kan se med den er der sidder vintage 30 enheder i ,men de kan jo skiftes.

Kom frisk
Reply
#2
ot: hvad skete der med den gamle ac30 du havde kig på?

/søren
Reply
#3
Jeg har ikke taget stilling til noget endnu.Det er nok mest det med driftsikkerheden der holder mig tilbage da jeg er 100% teknik mongol.
Det ender sku nok med jeg skaffer en kinavox mere istedet,men man skal jo også prøve noget nyt selvom men mener man har fundet sin lyd
Reply
#4
Pluto Wrote:Jeg har ikke taget stilling til noget endnu.Det er nok mest det med driftsikkerheden der holder mig tilbage da jeg er 100% teknik mongol.
Det ender sku nok med jeg skaffer en kinavox mere istedet,men man skal jo også prøve noget nyt selvom men mener man har fundet sin lyd
Jeg flipper over Carl Martin forstærkerene. Men det er virkeligt noget der deler vandene. Det jeg synes der er fedt ved dem er at de lyder af meget på den rigtige måde. Faktisk kan de virke lidt over the top når man hører dem alene. Men i sammenhæng rykker det rigtigt meget. Plus deres feature med at skifte mellem Ensretter og "klasse" virker rigtigt fint. Især fordi den bliver lige lovligt løs bunden når den spiller højt.
Nu studerende uden tilknytning musikbranchen.
Stadig den samme idiot!
Reply
#5
Har du overvejet deres Custom Shop 30 i stedet for 50'eren, når nu du er til Vox-lyden?
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)