Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forslag til lille amp
(07-06-2015, 20:38)Snake Boots Wrote: I torsdags fyrede jeg for første gang i lang tid op for min gamle 50W Marshall top (fra '69). I går, lørdag, havde jeg et gig i Oslo; her spillede jeg bla. igennem en ny Marshall combo, 2x10", 'plexi stil', to kanaler med tremolo på den ene. Jeg knaldede helt op for den og den lød virkelig, virkelig godt. Den havde den helt rigtige crunch og saft og klarhed og virkede på alle måder som en mini-udgave af min 50 watter.

Edit: ved lidt hurtig googling finder jeg frem til, at det må være den her:

http://marshallamps.com/products/amplifi...ies/1958x/

Jeg kan ikke umiddelbart forestille mig noget mere vellydende, hvis målet er en mindre/mini udgave af en gammel marshall. 2x12" ville måske være bomben men havde jeg ikke vidst, der var 2x10" i kunne jeg formentlig sagtens tage fejl og tro, at det var en stort lydende 1x12'er.

Er det ikke bare en 2x10-udgave af den 1973X, som Pluto selv taler om tidligere i tråden?

Jeg skal ikke prale af at have prøvet nogle af dem - kun 1x12-udgaven, 1974X. Mine erfaringer med denne er også beskrevet tidligere...
Reply
Jeg er ret sikker på at forstærker delen er den samme i 58x-73x og74x. Jeg vil gå efter 2x12 altså 1973x hvis jeg alligevel skal have muldvarpen op.
Reply
Jeg aner ikke en pind om den/dem - ej heller om de er ens. Men den lød ganske enkelt fremragende.

Gisp, nu så jeg lige på prisen... :-S :-S :-S 
Tja tjo, det lyder den jo hverken ringere eller bedre af, men til den pris ville jeg nok også overveje et nyt, mindre kabinet og så sådan en Thomsen-børge anvendt med den marshall-top, man havde i forvejen. Er prisen underordnet, så kan du IMO roligt købe sådan en 1958x, evt. med anden højtalerkonfiguration.

Edit: Jeg har lige set på spillestedets hjemmeside (Buckly's), at det ér en Marshall 1958X  de har, så den er god nok med anbefalingen herfra.

Edit 2: Her et grynet billede af dyret
[Image: ZZrD0mNY8Ulek2-_aRrrKbpx5VfzV6LUVtj0rHyQqjQ?size_mode=5]
Reply
Ud over prisen og mit mellemhavende med skat er der intet der holder mig tilbage. Det skulle lige være fordi jeg ikke har mulighed for at prøve den først. Kommer tid kommer råd. :-)
Reply
Der er en 1974x med ekstra kabinet til salg på dba for tiden Smile
Reply
Users browsing this thread: 2 Guest(s)