Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kan en Octaswtich gøres "pop" fri
#1
Har haft en octaswitch 2, men måtte levere den tilbage igen, da poppede nærmest var små eksplosioner i forstærkeren. Jaja lidt overdrivelser, men det var ikke anvendeligt i en live situation. Nu er deres v3 kommet, hvor de har gjort den halv så stor. Den ville være perfekt til mit Live board. Ved ikke så meget om elektronik. Men er det ikke noget med, man kan lodde en modstande eller lignende på til at fjerne "pop", ja så er det ikke Tru by pass længere, pyt bare det ikke påvirker lyden :-)
Reply
#2
(05-07-2015, 02:42)Vinta Wrote: Har haft en octaswitch 2, men måtte levere den tilbage igen, da poppede nærmest var små eksplosioner i forstærkeren. Jaja lidt overdrivelser, men det var ikke anvendeligt i en live situation. Nu er deres v3 kommet, hvor de har gjort den halv så stor. Den ville være perfekt til mit Live board. Ved ikke så meget om elektronik. Men er det ikke noget med, man kan lodde en modstande eller lignende på til at fjerne "pop", ja så er det ikke Tru by pass længere, pyt bare det ikke påvirker lyden :-)

Hvis man sætter disse modstande det rigtige sted, er det nu stadig true bypass. De skal jo kun være i signalvejen, når der ikke er valgt "bypass".

Om det så er dét, der skal til, for at fjerne et eventuelt kontaktklik - der kan være mange årsager til dette - får stå hen i det uvisse. Jeg finder det svært at tro på, at et firma som Carl Martin sender et switching-system på markedet, hvori der ikke er monteret disse modstande, som refererer de implicerede sagers ind- og udgange til stel. Og er de der (forhåbentlig) allerede, skal årsagen til klikket jo altså findes andetsteds...
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)