Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hæve bagerste række på Pedaltrain
#1
Hej folkens. Jeg er ved at bygge det her board (pedalboardplanner.com billede). Jeg har det hele, på nær Empress buffer og Fuzz Factory (som muligvis kan blive en anden fuzz eller noget andet).

Nu er "udfordringen", at den bagerste række kommer til at være lidt langt nede - og det samme gælder i øvrigt Flashbacken, som er lidt langt nede i forhold til RAT og RV-2.

Det skal i øvrigt siges at jeg er dødtræt af pedaler, der ikke sidder fast, så jeg har besluttet at gå Dual Lock vejen...

Og her kommer så spørgsmålet - er der nogen, der har gode erfaringer med at hæve den bagerste række på sådan et pedaltrain? Det er et Metro16, så det er for småt til at man kan bruge de der hæve-dimser som pedaltrain laver. Jeg forestiller mig at købe et stykke med træ i Silvan, selvom jeg ikke er vild med det æstetiske ved træ... Men hvordan får jeg det til at sidde FAST? Vil helst undgå at det flytter på sig (overhovedet).

Så ja, nogen tips og tricks jeg kan bruge, inden jeg bare kaster mig ud i at plastre alt til med dual lock? Smile

Andre reaktioner modtages selvfølgelig også Smile


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#2
Jeg har brugt trælister til at hæve de bagerste pedaler sådan cirka en halv centimeter. Meget enkelt. Bare en træliste med velcro på begge sider.

Men jeg ved ikke, om det kommer til at drille bare en anelse i dit setup, når jeg ser opstillingen. Jeg ville nok prøve at finde et stykke træ, der går hele vejen på tværs af boardet for at skaffe så meget stabilitet som muligt.
Reply
#3
(22-03-2016, 22:15)Odgaard Wrote: Jeg har brugt trælister til at hæve de bagerste pedaler sådan cirka en halv centimeter. Meget enkelt. Bare en træliste med velcro på begge sider.

Men jeg ved ikke, om det kommer til at drille bare en anelse i dit setup, når jeg ser opstillingen. Jeg ville nok prøve at finde et stykke træ, der går hele vejen på tværs af boardet for at skaffe så meget stabilitet som muligt.

Ja, det var også det jeg tænkte - altså et stykke træ, der faktisk bare flugter hele vejen henover øverste rail... Måske en anelse bredere, hvis det kan lade sig gøre.

Sidder det ok, hvis det bare er med velcro? Har købt pedaltrain i gigbag, og kommer nok til at cykle lidt rundt med det - og gider ikke at noget falder af.
Reply
#4
Nemlig Lidt bredere end øverste 'rail' og solidt nok til at kunne tåle nogle småtrampende fødder.

Jeg har ikke oplevet, at trælisten faldt af, men jeg brugte dog flightcase.

Man kunne godt mærke, at der var 'et ekstra led' i kæden, når man tændte og slukkede pedalerne. Men ikke noget der drillede mig.
Reply
#5
Hvis du bruger Dual lock, skal det nok blive hængende. Spørgsmålet er nok snarere om du får det af igen.


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Reply
#6
Fedt, så tager jeg sgu fat i dual lock og et stykke træ. Det må kunne gøre tricket! Det kan være jeg poster et flash, når jeg engang er done Smile
Reply
#7
Pictures or it didn't happen Big Grin
Reply
#8
It happened Smile

Et stykke træ fra Silvan, sat meget (!) godt fast med 3M Dual Lock. Og så fandt jeg en anden, lidt mildere variant af Dual Lock, som jeg har brugt til at sætte pedalerne fast med. Den her variant, kan man rent faktisk tage af uden alt for meget magt - og samtidig lader det til at holde rigtig godt. 

Fandt det her: http://duallockpedalboard.com

...men det blev desværre taget i tolden, så det blev dyrt!

Anyways, her er boardet Smile

[Image: IMG_1456_zpstembzwtk.jpg]

[Image: IMG_1457_zpsyc6rlyle.jpg]

[Image: IMG_1460_zpsaxbpzgxz.jpg]

[Image: IMG_1462_zps0mvdrfif.jpg]
Reply
#9
Forresten er jeg endt med følgende pedalrækkefølge:

Tuner -> RV-2 -> Tubescreamer -> RAT -> Micro Amp -> Phase 90 ->Flashback

Jeg synes der kommer noget interessant ud af at have reverb før drive. Det er nyt for mig at prøve det. Men det er en anbefaling værd, synes jeg Smile
Reply
#10
Fedt at det virker! Ser derudover meget nydeligt ud Smile
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)