[quote="Turtle"][quote="JSThomsen"][quote="Turtle"]Jeg skal have gule ærter i aften. Og i morgen. Og...[/quote]
Hvis det er hjemmelavet, så må du gerne sende mig en opskrift?
Hvis det er de gule "brækposer" der købes færdige - så springer jeg over
![Confused :s](./images/smilies/)
hock: - det ville dog undre mig hvis det var tilfældet
Mvh Jan[/quote]
Du køber bare en pakke "Møllerens Gule Ærter" og følger opskriften på pakken :lol:
Kog 3/4 kg medisterpølse og 1 kg flæsk (svinebryst, hvis det ikke skal være alt for fedt) og måske et lille kraftben eller to. Pølsen skal kun have 20 minutter, så skal den op igen. Resten skal have 2 timer. Så snitter du selleri, porrer og gulerødder og smider ned i (når resten er taget op) og efter 15 minutter smider du en hel pakke gule ærter i og rører godt rundt. Så skal det bare simre i 5-10 minutter. Og allerhelst også gemmes til dagen efter.
Så mangler du bare en hjemmerørt sennep og en snaps, så er det perfekt
![Wink ;)](./images/smilies/)
[/quote]
Tak for det. Hvis jeg havde vidst det i morges, så havde jeg sikkert ikke ligget her i "køjen" med feber :?
Mvh Jan