Now eating
Re: Now eating
[quote="Peter C"]NE: Elefant-bajer[/quote]
Formiddag i provinsen
NJA: Frisklavet ravioli m/pesto og tomat. NJD: En kølig Guldtuborg.
:thumbup:
Formiddag i provinsen
NJA: Frisklavet ravioli m/pesto og tomat. NJD: En kølig Guldtuborg.
:thumbup:
Now eating
NE: Chili con carne @ Café Smagløs
Sendt fra min fantastiske iPhone
Sendt fra min fantastiske iPhone
Re: Now eating
Jeg har netop proppet et par ørreder med citronskal, forårsløg og smør - når de så har været en tur på grillen skal de akkompagneres af firskbagt brød, grillede grønne asparges, en tomatsalat og en hjemmebrygget øl.
Dejlig nem mandagsmad
Dejlig nem mandagsmad
Re: Now eating
Now just Ate: pandekager. Og har selvfølgelig medbragt rester til drengene i øveren.
Re: Now eating
NE: Rugbrødsmadder. Det er nu ikke fordi der er noget galt med makrel i tomat, leverpølse osv., men det er ikke super spændende i længden. Glæder mig virkelig til friskfanget torsk og rødspætter samt lækker lam i påsken!
-
- Still Got The Blues
- Indlæg: 339
- Tilmeldt: 13 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Stracciatella "yoghurt" fra Aldi! Smager mega nice, og så kun til 16 kr. pr. kg. Desuden:
NO: Fandt to pakker rød Cecil i samme Aldi med 20 smøger i hver, i stedet for det nye med 19 smøger pr. pakke! Nice Så sparer jeg lige 4,5 ører pr. smøg
NO: Fandt to pakker rød Cecil i samme Aldi med 20 smøger i hver, i stedet for det nye med 19 smøger pr. pakke! Nice Så sparer jeg lige 4,5 ører pr. smøg
I've got a fever... And the only prescription is MORE COWBELL!
Re: Now eating
NE: Jordbærkoldskål
Re: Now eating
Rugbrød, smør, panerede rødspættefileter, citron. Og så en god øl til.
Det tog 5 minutter at lave og smager jo himmelsk. Og så har jeg stegt et par ekstra fisk, nu jeg alligevel var i gang, så er der nem mad til weekenden også
Det tog 5 minutter at lave og smager jo himmelsk. Og så har jeg stegt et par ekstra fisk, nu jeg alligevel var i gang, så er der nem mad til weekenden også
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Hvidløgsmarineret svinefilet a la mørbrad (sådan en vacuum-pakket satan, Netto altid har til ca. 35,-), med bagte peberfrugtbåde, basmati-ris og ristede solsikkekerner. Ganske fremragende, og så kostede det vel sådan cirkus en rund halvtredskroneseddel til 3 pers. (+ rester i morgen), og tog max. 30 min. at lave.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NJA: Tarteletter
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Kogt hamburgerryg med kartofler, brun sovs og dampet broccoli - old school på den helt rigtige måde :thumbup:
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
[quote="GodSpeedDK"]NJA: Kogt hamburgerryg med kartofler, brun sovs og dampet broccoli - old school på den helt rigtige måde :thumbup:[/quote]
Brun sovs?! :naughty:
Hvis du havde præsenteret det for min far, ville du have fået en flad
Brun sovs?! :naughty:
Hvis du havde præsenteret det for min far, ville du have fået en flad
Create a sense of purpose around which you base your faith
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Ostepops.
Re: Now eating
Bugles og Dippe Dutter (Kims svar på Bugles) ...
Re: Now eating
[quote="GodSpeedDK"]NJA: Kogt hamburgerryg med kartofler, brun sovs og dampet broccoli - old school på den helt rigtige måde :thumbup:[/quote]
Det må jeg prøve - jeg plejer at lave bearnaise og grønærter til.
Det må jeg prøve - jeg plejer at lave bearnaise og grønærter til.
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Scorpe"][quote="GodSpeedDK"]NJA: Kogt hamburgerryg med kartofler, brun sovs og dampet broccoli - old school på den helt rigtige måde :thumbup:[/quote]
Det må jeg prøve - jeg plejer at lave bearnaise og grønærter til. [/quote]
Jeg plejer egentlig at lave grønlangkål og brunede kartofler til, men det kan også blive lige bastant nok. Så brun sovs og dampet broccoli var det bedste alternativ, når det stadig skulle holdes old school Og apropos old school ...
NJA: Svensk pølseret
Det må jeg prøve - jeg plejer at lave bearnaise og grønærter til. [/quote]
Jeg plejer egentlig at lave grønlangkål og brunede kartofler til, men det kan også blive lige bastant nok. Så brun sovs og dampet broccoli var det bedste alternativ, når det stadig skulle holdes old school Og apropos old school ...
NJA: Svensk pølseret
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NAE (Now About to Eat): Lasagna. Det er altså en dejlig ret. Kæresten har desuden bag cup cakes. Det er en værre omgang sødt stads, men med en omgang citronessens kan de sagtens spises
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Panerede rødspættefiletter (og nej, ikke den frosne slags, men friskhentet hos fiskehandleren, og egenhændigt vendt i æg og mel) med ovnstegte kartoffelbåde og grøn salat. Og riiiigelig remoulade, ikke at forglemme :thumbup:
Edit: Det er sgu egentlig rart, for første gang i sit knap 34 årige lange liv, at være i en økonomisk situation, hvor man kan tillade sig at rykke barren op over tarvelig-studentermad-niveau, uden der behøver være en speciel anledning.
Edit: Det er sgu egentlig rart, for første gang i sit knap 34 årige lange liv, at være i en økonomisk situation, hvor man kan tillade sig at rykke barren op over tarvelig-studentermad-niveau, uden der behøver være en speciel anledning.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen