Now eating
-
- Smoke On The Water
- Indlæg: 82
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Den sidste rest Lebledi (suppeudgaven - Ikke de ristede kikærter).
Hvordan kan noget så enkelt og så vegetarisk smage så godt og så meget af kød? Og så er den endda blevet endnu bedre her på fjerdedagen.
Hvordan kan noget så enkelt og så vegetarisk smage så godt og så meget af kød? Og så er den endda blevet endnu bedre her på fjerdedagen.
Re: Now eating
[quote="Skestork Ultra"]NE: Den sidste rest Lebledi (suppeudgaven - Ikke de ristede kikærter). [/quote]
Den måtte jeg så google for at finde ud af, hvad det var. Det lyder dælme lækkert. Det skal prøves! Har du en god opskrift, du vil dele?
Den måtte jeg så google for at finde ud af, hvad det var. Det lyder dælme lækkert. Det skal prøves! Har du en god opskrift, du vil dele?
-
- Smoke On The Water
- Indlæg: 82
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Well. Jeg plejer at udbløde en god balje kikærter og koge dem med at par kvartede løg, en god stak hvidløg (hele fed. De koger alligevel så længe, at de kan spises hele, når suppen er færdig), et laurbærblad eller to, et par peberkorn, en strit salt og en chili.
Når kikærterne er færdige, tager jeg måske halvdelen fra, som så kan bruges til humus eller salat eller et eller andet (jo flere ærter under kogning, jo mere smag i suppen). Resten er så din grundsuppe. Man kan spise den som den er, men man kan også smide lidt grønt i til sidst (jeg brugte savoykål denne gang, men porre er mindst lige så godt).
Så hælder du suppen op i en dyb tallerken, kommer gode oliven (eksempelvis Niceoise), friskhakket koriander (hvis man kan lide koriander), en sjat harissa, et strit citronsaft og en lille sjat olivenolie over. Det er det hele... Spis med godt brød til eller brødcroutoner i.
Det fede ved det er, at den (næsten) smager som om, den var kogt på okseben i 2 timer og ikke bare kikærter i 40 minutter.
Når kikærterne er færdige, tager jeg måske halvdelen fra, som så kan bruges til humus eller salat eller et eller andet (jo flere ærter under kogning, jo mere smag i suppen). Resten er så din grundsuppe. Man kan spise den som den er, men man kan også smide lidt grønt i til sidst (jeg brugte savoykål denne gang, men porre er mindst lige så godt).
Så hælder du suppen op i en dyb tallerken, kommer gode oliven (eksempelvis Niceoise), friskhakket koriander (hvis man kan lide koriander), en sjat harissa, et strit citronsaft og en lille sjat olivenolie over. Det er det hele... Spis med godt brød til eller brødcroutoner i.
Det fede ved det er, at den (næsten) smager som om, den var kogt på okseben i 2 timer og ikke bare kikærter i 40 minutter.
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NATE: En spændende hybrid mellem gyros, lasagne og hvad-køleskabet-gemte. Jeg tror det bliver godt
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NJA: Lammemedailloner med persille og hvidløg. Hertil flødestuvede kantareller og friskbagt brød. Og et glas brunello (der muligvis udvikler sig til en flaske, hvis jeg ikke snart får energi til at rejse mig...)
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NATE: Hakkedrenge med kartoffeltoppe og rødvinssauce. En klassiker, når fruen får lov til at lave mad.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
Lad mig nu se ... der er Carpaccio, lammepølse, røget tun, avocado, hjemmesyltede chilier, to slags oliven, tre slags ost, friskbagt surdejsflutes og lidt grøn salat. Og så havde man lige en lille halv flaske hvidvin, der alligevel var åbnet.
Det er det, der på vestjysk hedder JGS
Det er det, der på vestjysk hedder JGS
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Turtle"]Lad mig nu se ... der er Carpaccio, lammepølse, røget tun, avocado, hjemmesyltede chilier, to slags oliven, tre slags ost, friskbagt surdejsflutes og lidt grøn salat. Og så havde man lige en lille halv flaske hvidvin, der alligevel var åbnet.
Det er det, der på vestjysk hedder JGS [/quote]
Hvis du var en kvinde, havde jeg friet til dig.
Det er det, der på vestjysk hedder JGS [/quote]
Hvis du var en kvinde, havde jeg friet til dig.
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Anyway, jeg vil ud og have en ristet hotdog med det hele. Det er længe siden jeg har forkælet mig selv.
Re: Now eating
NE: Vinbjergsnegle med hvidløgssmør.
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Abemand"]NE: Vinbjergsnegle med hvidløgssmør.[/quote]
Nej ...
Nej ...
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
Jo-jo!
NE: I wish I was... :-)
NE: I wish I was... :-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Sasha"]Jo-jo!
[/quote]
Nej ...
Se på Mulle ... snegle smager ikke godt ...
[/quote]
Nej ...
Se på Mulle ... snegle smager ikke godt ...
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NE: Bøf-kage.. smager godt!
Hemmeligheden ved lykke er at være tilfreds med det man har.. så, saml så meget mulig!!
Re: Now eating
[quote="GodSpeedDK"][quote="Sasha"]Jo-jo!
[/quote]
Nej ...
Se på Mulle ... snegle smager ikke godt ...[/quote]
Det er vist mest et spørgsmål om tilberedningen og serveringen?
(eller også er han bare kræsen som de fleste forkælede børn)
:-)
[/quote]
Nej ...
Se på Mulle ... snegle smager ikke godt ...[/quote]
Det er vist mest et spørgsmål om tilberedningen og serveringen?
(eller også er han bare kræsen som de fleste forkælede børn)
:-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Now eating
NE: Hvid rittersport med nødder.
JEH Guitars på facebook http://www.facebook.com/pages/Hvidovre-Denmark/JEH-Guitars/123767594328859
Jeps.... En fjern og fin musik giver dig alt du aldrig fik
Har overstået status som "Himmelhunden" :O
Jeps.... En fjern og fin musik giver dig alt du aldrig fik
Har overstået status som "Himmelhunden" :O
Re: Now eating
Now Gonna Eat: Boller i karry tilberedt af Daniel!
Hemmeligheden ved lykke er at være tilfreds med det man har.. så, saml så meget mulig!!
Re: Now eating
NE: Köttbullar med mos, lingon och gräddsås...
- Michael Vajhøj
- Gearfreak groupie
- Indlæg: 886
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Marcipanbrød - som kæresten sendte til mig sammen med et sødt brev nede fra hendes højskole...
RoadHigh.dk
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: "Oksebøffer" (det var hvad der stod på fryseposen; hvad det præcis dækker over har jeg glemt) med pommes rösti og rød peber-flødesauce. Det burde faktisk have udløst en flaske god rødvin, men jeg skal ud og øve lige om lidt, så det går jo ikke.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen