Tarteletlomme i Vestjylland
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
Hvis ikke I vil bruge fremmedord som f.eks. Calzone, så kalder I vel også pizza for "Brødplade med sovs"? (<- I øvrigt et navn, der klinger bedre end det lidt triste og almindelige 'pizza)
Modded guitars were crap right out of the factory
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Smittefar"]Hvis ikke I vil bruge fremmedord som f.eks. Calzone, så kalder I vel også pizza for "Brødplade med sovs"? (<- I øvrigt et navn, der klinger bedre end det lidt triste og almindelige 'pizza)[/quote]
Dog ikke - selv om man nok kan finde nogen i den ældre del af befolkningen herovre, der endnu ikke kender konceptet :lol:
Jeg kender en fra Mors, der engang fik lov at prøve at servere lasagne hjemme ved sine forældre. Men der skulle selvfølgelig laves kartofler til!
Men det er nok ligeså meget et generationsspørgsmål, som det er geografisk Og der er da for øvrigt et ret godt sushi-sted nede i Holstebro :lol:
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...
Dog ikke - selv om man nok kan finde nogen i den ældre del af befolkningen herovre, der endnu ikke kender konceptet :lol:
Jeg kender en fra Mors, der engang fik lov at prøve at servere lasagne hjemme ved sine forældre. Men der skulle selvfølgelig laves kartofler til!
Men det er nok ligeså meget et generationsspørgsmål, som det er geografisk Og der er da for øvrigt et ret godt sushi-sted nede i Holstebro :lol:
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Turtle"]
I skal ikke komme her med jeres fremmedord.
[/quote]
Du smider selv om dig med dem ... ellers ville det jo hedde indbagt franskbrødsdej, med eksotisk pålæg
Edit: ... og der var så en side 2 ... :roll:
I skal ikke komme her med jeres fremmedord.
[/quote]
Du smider selv om dig med dem ... ellers ville det jo hedde indbagt franskbrødsdej, med eksotisk pålæg
Edit: ... og der var så en side 2 ... :roll:
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
For øvrigt bemærkede jeg også lige et af vores pizzeriaer, hvor jeg ikke tør at bestille en grillkylling:
Hvis den hører til i den kategori, så takker jeg nej :lol:
Hvis den hører til i den kategori, så takker jeg nej :lol:
Du har ikke tilladelse til at få vist vedhæftede filer i dette indlæg.
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
ja, den er sgu nærmest lige til cigarfar.dk
Modded guitars were crap right out of the factory
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Smittefar"]Hvis ikke I vil bruge fremmedord som f.eks. Calzone, så kalder I vel også pizza for "Brødplade med sovs"? (<- I øvrigt et navn, der klinger bedre end det lidt triste og almindelige 'pizza)[/quote]
Man ville nok vælge at kalde det "italiensk brødplade med sovs" for at understrege, at det dér tossi-værk selvfølgelig ikke er noget, man selv har fundet på. Og skulle man have en bagtanke om rent faktisk at få nogen til at spise det, ville nok også vælge at kalde det "italiensk brødplade med kødsovs" - igen for at understrege, at man mener, at der rent faktisk er en form for næring i det.
Man ville nok vælge at kalde det "italiensk brødplade med sovs" for at understrege, at det dér tossi-værk selvfølgelig ikke er noget, man selv har fundet på. Og skulle man have en bagtanke om rent faktisk at få nogen til at spise det, ville nok også vælge at kalde det "italiensk brødplade med kødsovs" - igen for at understrege, at man mener, at der rent faktisk er en form for næring i det.
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
-
- Smoke On The Water
- Indlæg: 82
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Smittefar"]
Den der sildetartelet - Det lyder godt nok helt og aldeles perverst og klamt - på den dragende måde - jeg må finde en måde, hvorpå jeg kan prøve det en dag [/quote]
Jeg er bange for, at du bliver nødt til selv at gå i køkkenet. Jeg har i hvert fald aldrig mødt den udenfor mit eget køkken. Men hvis man tænker lidt over det, er det jo egentlig ikke så underligt. Røget sild med sennepssovs er der ikke noget perverst i, kapers og løg er helt klassisk til sild og lidt radise har aldrig skadet en fed opbagning. Det eneste som er lidt underligt er vel at fylde det i en lidt kedelig butterdejskage. Jeg synes egentlig det lyder langt mere fælt med en tartelet bolognese.
@Turtle - Jeg har boet på Mors, hvor lasagne staves lasanje, udtales lasåin og er en besynderlig ret bestående af millionbøf imellem tørrede pastaplader. Den bør, som millionbøf altid bør, serveres med kartoffelmos, så jeg tror du er løbet ind i et par tilflyttere, hvis de serverede den med kogte kartofler... Nogen gange kan man helt komme til at savne Mors - Jeg har familie i New Delhi, og Mors er langt mere eksotisk og fremmed - Sprogene er dog omtrent lige svære at lære.
Den der sildetartelet - Det lyder godt nok helt og aldeles perverst og klamt - på den dragende måde - jeg må finde en måde, hvorpå jeg kan prøve det en dag [/quote]
Jeg er bange for, at du bliver nødt til selv at gå i køkkenet. Jeg har i hvert fald aldrig mødt den udenfor mit eget køkken. Men hvis man tænker lidt over det, er det jo egentlig ikke så underligt. Røget sild med sennepssovs er der ikke noget perverst i, kapers og løg er helt klassisk til sild og lidt radise har aldrig skadet en fed opbagning. Det eneste som er lidt underligt er vel at fylde det i en lidt kedelig butterdejskage. Jeg synes egentlig det lyder langt mere fælt med en tartelet bolognese.
@Turtle - Jeg har boet på Mors, hvor lasagne staves lasanje, udtales lasåin og er en besynderlig ret bestående af millionbøf imellem tørrede pastaplader. Den bør, som millionbøf altid bør, serveres med kartoffelmos, så jeg tror du er løbet ind i et par tilflyttere, hvis de serverede den med kogte kartofler... Nogen gange kan man helt komme til at savne Mors - Jeg har familie i New Delhi, og Mors er langt mere eksotisk og fremmed - Sprogene er dog omtrent lige svære at lære.
- FunkyValle
- Gearfreak lærling
- Indlæg: 647
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="rustie"]jeg tror også dobbelt calzone med spagetti og kødsovs er et hit derovre vestpå[/quote]
Sådan en kender jeg som en Ufo.
Sådan en kender jeg som en Ufo.
Tror aldrig gear-rejsen ender....
- CobraPizza
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1131
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
Sushi smager fantastisk! Og det er generelt noget, der giver point hos de danske (sjællandske) piger.. Og tarteletter med høns i asparges.. mmmm
Calzone er forresten en pizza, der er foldet på midten med fyldet inden i, hvor en UFO er to pizzaer oven på hinanden..
Calzone er forresten en pizza, der er foldet på midten med fyldet inden i, hvor en UFO er to pizzaer oven på hinanden..
9 out of 10 cultists recommend Cthulhu... the last one is being sacrificd..
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Skestork Ultra"]...Den bør, som millionbøf altid bør, serveres med kartoffelmos, så jeg tror du er løbet ind i et par tilflyttere, hvis de serverede den med kogte kartofler... [/quote]
Nej, de har drevet den samme gård i lige så mange generationer, som de ved af. Jeg tror ærligt talt, at de anser kartoffelmos som værende noget moderne noget!
Nej, de har drevet den samme gård i lige så mange generationer, som de ved af. Jeg tror ærligt talt, at de anser kartoffelmos som værende noget moderne noget!
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Turtle"]
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Lasse H"][quote="Turtle"]
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...[/quote]
Det lyder som et sted, der kunne komme højt op på min liste over steder, jeg gerne vil bo!
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...[/quote]
Det lyder som et sted, der kunne komme højt op på min liste over steder, jeg gerne vil bo!
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="Lasse H"][quote="Turtle"]
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...[/quote]
Ja, eller når man sad på Det lille og fik øl i literkrus og en tallerken med frikadeller og rødkål. Good times!
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...[/quote]
Ja, eller når man sad på Det lille og fik øl i literkrus og en tallerken med frikadeller og rødkål. Good times!
Re: Tarteletlomme i Vestjylland
[quote="kraen"][quote="Lasse H"][quote="Turtle"]
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...[/quote]
Ja, eller når man sad på Det lille og fik øl i literkrus og en tallerken med frikadeller og rødkål. Good times![/quote]
Haha. Lige præcis!!
Men jeg tror nu stadig at tarteletter-to-go ville blive et hit...[/quote]
Der hvor jeg kommer fra, er det da et meget stort hit at hente sig tre tarteletter to go, inden man drager hjem fra en våd nat byen...[/quote]
Ja, eller når man sad på Det lille og fik øl i literkrus og en tallerken med frikadeller og rødkål. Good times![/quote]
Haha. Lige præcis!!
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen