Now eating

Now Optur/Nedtur/Tør Konstatering og hvad de nu ellers hedder samt snak om løst og fast.
Besvar
IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af IkkeMig »

I dag lavede jeg chili-con-carne. Jeg ved ikke, om det hjælper på forkølelsen, men det gav da lidt luft i det tilstoppede kranie (beregn to hele køkkenruller pr mand)

Den blev god stærk. Og jeg har fået så meget chili på hænderne, at de svier helt vildt. Den skal nok have virkning helt til i morgen :lol:

Brugeravatar
sørendybdal
Gearfreak lærling
Indlæg: 701
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af sørendybdal »

NA (Now ate): Svensk pølseret. Fløde i stedet for mælk og karry i stedet for paprika (som jeg glemte at købe) var absolut positive indslag.
Fuck 4/4 - det er EM-år i år!

IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Now eating

Indlæg af IkkeMig »

Hvad mener du med fløde i stedet for mælk? Der har da alle dage kun været fløde i svensk pølseret!

Jeg henviser til første udgave af "god mad let at lave" som vi brugte i hjemkundskab i skolen. Ingen mælk der.

Brugeravatar
sørendybdal
Gearfreak lærling
Indlæg: 701
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af sørendybdal »

Jeg har altid lavet svensk pølseret med mælk (det stod i opskriften i vores hjemkundskabstimer!), men fløden var absolut et hit ...
Fuck 4/4 - det er EM-år i år!

IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Now eating

Indlæg af IkkeMig »

[quote="sørendybdal"]Jeg har altid lavet svensk pølseret med mælk (det stod i opskriften i vores hjemkundskabstimer!), men fløden var absolut et hit ...[/quote]

Glæd dig til næste gang, det skal laves på gammeldags vis. Det er virkelig en stor forskel.

Hints til, hvordan jeg mener, man laver den bedste svenske pølseret:
Fløde
Tomatpuré (ingen ketchup eller dåsetomater)
Mere end rigeligt med løg.
RØDE pølser.

Nemt, ikk'?

Brugeravatar
K-P
Gearfreak roadie
Indlæg: 1179
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af K-P »

Hvorfor røde pølser?
Cogito sumere potum alterum

IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Now eating

Indlæg af IkkeMig »

[quote="K-P"]Hvorfor røde pølser?[/quote]

Fordi det smager bedre, når de ser sådan ud.

Det lærte jeg for så længe siden, at det ikke kan ændres.

Swampthing
Gearfreak roadie
Indlæg: 1456
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Swampthing »

Claus har 100% ret...

Funkis
Still Got The Blues
Indlæg: 356
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Funkis »

Hmm - har for første gang i mit liv lavet en Madplan.
Ved ikke rigtigt om jeg synes det er godt eller skidt.
Ud af dømme fra min indkøbs seddel så er det vist godt for økonomien.
Det ligner jo blot et stort normalt indkøb.
Nu studerende uden tilknytning musikbranchen.
Stadig den samme idiot!

Brugeravatar
Scorpe
Smoke On The Water
Indlæg: 74
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Scorpe »

I den perfekte svenske gryderet skal der altså også paprika.. Og det er altså paprika som i rigtig rigtig meget paprika!
:)

Brugeravatar
GodSpeedDK
Gearfreak sidekick
Indlæg: 3124
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af GodSpeedDK »

NJA: Karrysuppe ... uhhh, hot! :?
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"

IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Now eating

Indlæg af IkkeMig »

[quote="Scorpe"]I den perfekte svenske gryderet skal der altså også paprika.. Og det er altså paprika som i rigtig rigtig meget paprika![/quote]

Selvfølgelig. Det regnede jeg ikke med, at man behøvede nævne.

Brugeravatar
Smittefar
Gearfreak sidekick
Indlæg: 4293
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Smittefar »

NJA: Pocket Coffees - Verdens bedste koncept - Fyldt chokolade med Espresso indeni.
Modded guitars were crap right out of the factory

IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af IkkeMig »

Af en eller anden grund har jeg jævnligt tænkt på bøfsandwich på det seneste. I dag blev det til en hjemmelavet (Der blev naturligvis hældt mere sovs på efter billedet var taget, men så kan man jo ikke se andet end brun sovs ;) )

Billede

Martin
Johnny B. Goode
Indlæg: 164
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Martin »

NE: Hjemmebagt brød (bagt på pande - har ingen ovn pt.. ) med brie og sort peber.
Five Fingers - Five Strings

IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af IkkeMig »

Jeg skal have koteletter i fad med bacon, fløde og ost. Og så lidt grønt. Og nogen ris til at suge al fløden op.

Brugeravatar
Smittefar
Gearfreak sidekick
Indlæg: 4293
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Smittefar »

lige om lidt står den på jordskokkesuppe - nammenam :)
Modded guitars were crap right out of the factory

IkkeMig
Gearfreak guitartech
Indlæg: 2656
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Now eating

Indlæg af IkkeMig »

[quote="Smittefar"]lige om lidt står den på jordskokkesuppe - nammenam :) [/quote]

Med fløde, bacon og ost? Ellers forstår jeg ingenting...

Brugeravatar
Smittefar
Gearfreak sidekick
Indlæg: 4293
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Smittefar »

fløde check - Normalt får vi baconkrymmel til suppe, men vi havde ikke noget i dag - OST??

Brødcroutoner virkede OK og suppen smagte fantastisk - jordskokker kan altså noget
Modded guitars were crap right out of the factory

Brugeravatar
Kimling
Gearfreak roadie
Indlæg: 1097
Tilmeldt: 14 years ago
Kontakt:

Re: Now eating

Indlæg af Kimling »

[quote="Smittefar"]OST??[/quote]

Har du set, hvad Turtle normalt bidrager med i denne tråd?
Jeg ville ikke turde betvivle noget, han foreslår :lol:
Create a sense of purpose around which you base your faith

Besvar

Hvem er online

Brugere der viser dette forum: Ingen