Now eating
Re: Now eating
Det ville jeg nu til enhver tid...
:-)
:-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Now eating
NE: Rester fra i går. Flæskesteg med rødkål kartofler og sovs - masser af sovs! Og der også et stykke and, og mere sovs i køleren
Re: Now eating
NJA: Julerester - And, brune og hvide kartofler og rigelig sovs - go' sovs!
Re: Now eating
NJA: Sild med karrysalat med dram eller to, grønlangkål med medister, flæsk og skinke med hjemmelavet sennep (hertil hører selvfølgelig hjemmedyrkede rødbeder).
NE: Sirupslagkage og en masse andre kager samt ostefad.
Så er det hele som det skal være!
NE: Sirupslagkage og en masse andre kager samt ostefad.
Så er det hele som det skal være!
Re: Now eating
NJA: Brunkål med flæsk.
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Fruen stod for aftensmaden i dag (og det kan ofte være lidt af en prøvelse, at lægge smagsløg til), men idag nailede hun den perfekt, til trods for den noget ... alternative kombo: Jalapeños-grillpølser, brunede kartofler og spinatsovs :eh:
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Nytårsmenu for i aften: En or'nli' syg T-bone-steak, med ovnbagte babykartofler og paprikasovs. Og til dessert laver min datter chokoladefondue
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Now eating
Vi starter med en lille anretning med blinis, jomfruhummer og ørredæg. Så skal vi have fondue med alt muligt godt - det holder ungerne beskæftiget :lol:
Desserten har min niece stået for: En Baileysfromage. Den glæder jeg mig til.
Og så er der jo hjemmelavet kransekage til midnat...
Desserten har min niece stået for: En Baileysfromage. Den glæder jeg mig til.
Og så er der jo hjemmelavet kransekage til midnat...
Re: Now eating
Jeg har vagt, så jeg skal bare være herhjemme med kæresten, men vi skal have medister, brun sauce og brune kartofler. Til dessert skal vi have pandekager.
Now eating
Forret: Hummersuppe med hjemmebagt brød
Champagne Granité
Hovedret: Kartofler, Glace, en lækker salat og oksehøjreb
Dessert: Gateau Marcél chokoladekage med hindbær coulis samt en lækker øko vanilleis.
Og så er en af vores gæsters far bager, så han fiksede lige en kransekage til os
Haps!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Champagne Granité
Hovedret: Kartofler, Glace, en lækker salat og oksehøjreb
Dessert: Gateau Marcél chokoladekage med hindbær coulis samt en lækker øko vanilleis.
Og så er en af vores gæsters far bager, så han fiksede lige en kransekage til os
Haps!
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.high-voltage.dk - DKs bedste ACDC Jam
Re: Now eating
Taco-skaller og efterfølgende Rasmus Klump islagkage :roll:
Konen er på arbejde og jeg er alene hjemme med mine 3 unger..... Næste år er det min tur til at vælge menuen :lol:
Konen er på arbejde og jeg er alene hjemme med mine 3 unger..... Næste år er det min tur til at vælge menuen :lol:
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Ristet brød, med så stærk en kommenost, at min kone helt sikkert ikke vil kysse de næste par dage
ND: Kaffe. Sort, som alle andre end Tintin i Congo.
ND: Kaffe. Sort, som alle andre end Tintin i Congo.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
Den der Baileys-fromage, vi fik nytårsaften, den var så god, at jeg var nødt til at finde opskriften - den stammer fra et eller andet dameblad. Og i skal også have den, så i kan blive lækkersultne
4 blade husblas
50 gram hvid chokolade
1 dl baileys
4 past. æggeblommer
2 spsk sukker
3 dl piskefløde
100 gram god mørk chokolade
Udblød husblassen i koldt vand og smelt det i mikroen. Hak hvid chokolade og smelt det forsigtigt i mikroen eller over vandbad. Rør baileys i den smeltede husblas og rør det sammen med den hvide chokolade.
Pisk æggeblommer og sukker sammen til det bliver cremet. Rør chokoladeblandingen sammen med æggemassen. Pisk fløden til skum og vend det i. Hak chokoladen i små stykker og vend det i fromagen.
Kom fromagen i en skål eller i portionsglas og stil køligt i 3-4 timer.
Vi brugte så sådan nogle skåle af mørk chokolade at lave den i, det bliver det jo ikke dårligere af Den her portion passer ca. til de 8 chokoladeskåle, der var i den pakke, vi havde købt...
4 blade husblas
50 gram hvid chokolade
1 dl baileys
4 past. æggeblommer
2 spsk sukker
3 dl piskefløde
100 gram god mørk chokolade
Udblød husblassen i koldt vand og smelt det i mikroen. Hak hvid chokolade og smelt det forsigtigt i mikroen eller over vandbad. Rør baileys i den smeltede husblas og rør det sammen med den hvide chokolade.
Pisk æggeblommer og sukker sammen til det bliver cremet. Rør chokoladeblandingen sammen med æggemassen. Pisk fløden til skum og vend det i. Hak chokoladen i små stykker og vend det i fromagen.
Kom fromagen i en skål eller i portionsglas og stil køligt i 3-4 timer.
Vi brugte så sådan nogle skåle af mørk chokolade at lave den i, det bliver det jo ikke dårligere af Den her portion passer ca. til de 8 chokoladeskåle, der var i den pakke, vi havde købt...
Re: Now eating
NE: Lasagne, farsbrød, oksemørbrad aka. skrab-ud-af-køleskabet
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NATE: Kartoffelmos og millionbøf ... rimelig oldschool, alligevel :thumbup:
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Ristet toastbrød med camembert.
ND: Kaffe. Sort. Som en neger uden skjorte.
ND: Kaffe. Sort. Som en neger uden skjorte.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
[quote="k_50"]NJA: Brunkål med flæsk.[/quote]
Igen. Med rugbrød, sennep og hjemmesyltede rødbeder. Så bliver det ikke meget bedre! (med mindre, selvfølgelig, der fulgte pilsner og brændevin med)
Igen. Med rugbrød, sennep og hjemmesyltede rødbeder. Så bliver det ikke meget bedre! (med mindre, selvfølgelig, der fulgte pilsner og brændevin med)
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Franskbrød fra bageren. Så friskbagt, at det stadig er varmt.
ND: Kaffe. Sort. Som prikkerne på Pongo.
ND: Kaffe. Sort. Som prikkerne på Pongo.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
Jeg har arbejdet hjemmefra hele ugen fordi jeg har håndværkere - så jeg var ved at savne kantinen. Det må man jo gøre noget ved på sådan en fredag. Så jeg har bagt rugbrød i formiddags. Her før frokost kørte jeg så til fiskehandleren efter en stak store sildefiletter...
NE: Stadig lunt rugbrød med smør, smørstegte sild og hjemmelavet senneps/dild-dressing.
Det føles helt forkert på en arbejdsdag. Der burde jo være en øl og en snaps til. Men så får jeg jo nok ikke lavet mere :lol:
NE: Stadig lunt rugbrød med smør, smørstegte sild og hjemmelavet senneps/dild-dressing.
Det føles helt forkert på en arbejdsdag. Der burde jo være en øl og en snaps til. Men så får jeg jo nok ikke lavet mere :lol:
Re: Now eating
Aftensmaden er en ganske fortrinlig wokret med nudler. Men det gode kommer først senere. Nu vil jeg nemlig lave jordbæris. En hel liter. Og jeg har tænkt mig at spise det hele selv i løbet af aftenen :lol:
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen