Now eating
Re: Now eating
NJA:
Kylling á la EL34.
Det er bare godt!
:-)
Kylling á la EL34.
Det er bare godt!
:-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Du er nærmest nødt til at sende en opskrift.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Now eating
Som i så mange andre forhold her i livet ligger hemmeligheden jo i smørrelsen. Og den bliver svær at skrive ned, da den helt og holdent er "på slump" - det er noget med at "spille det samme nummer i 20 år og så alligevel aldrig spille det helt ens". Men jeg skal da gerne prøve at kvantisere det lidt engang ved lejlighed. Resten er bare et spørgsmål om kylling og ild... :-) (Og nej: Ikke noget med kuglegrill og andet amatørpjat i denne sammenhæng! En Weber er en højttaler - ikke noget, man laver mad på!)
Men det kan da siges, at når man rammer rigtigt, er man ikke i tvivl. Så smager det præcist som G-akkorden ved 0:22:
<!-- m --><a class="postlink" href="><!-- m -->
Nøjagtigt samme princip som når man f.eks. finder sin rette livsledsager, det perfekte instrument, den rette dybde til jordkølede pilsnere usw. usw.
:-)
Men det kan da siges, at når man rammer rigtigt, er man ikke i tvivl. Så smager det præcist som G-akkorden ved 0:22:
<!-- m --><a class="postlink" href="><!-- m -->
Nøjagtigt samme princip som når man f.eks. finder sin rette livsledsager, det perfekte instrument, den rette dybde til jordkølede pilsnere usw. usw.
:-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Now eating
Havkat-filet vendt i rugmel og stegt i smør - med nye kartofler og smørsovs, lidt dild og citron og en tomatsalat
-
- Still Got The Blues
- Indlæg: 287
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Hjemmegrillet Pulled Pork sandwiches m. hjemmelavet barbecue sovs og (ikke hjemmelavet) coleslaw!
Re: Now eating
Jeg har lige spist lammemørbrad med lidt grillede tomater, tzatziki ... og så kartoffelpandekager, der var lavet med frisk spinat og lidt danablu - de var dælme gode (det var lammemørbraderne selvfølgelig også, men....)
Re: Now eating
Alle snakker om efterårsvejret, jeg gør noget ved det!
NE: Suppe
NE: Suppe
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Hakkedrenge med stuvede ærter, og ovnbagte kartoffel- og rødbedebåde. Oldschool møder newschool
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NE: Risotto med svampe.
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Now eating
Det der risotto.....
Er det ikke bare smattede ris på en fin måde ?
Jeg har aldrig smagt det, så jeg er lidt nysgerrig.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Er det ikke bare smattede ris på en fin måde ?
Jeg har aldrig smagt det, så jeg er lidt nysgerrig.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Now eating
Nøglen ved en god risotto er netop at den ikke skal være smattet. Det er derfor at man gradvist hælder mere boullion i risene og smager ofte, for at finde den helt rigtige konsistens. Jeg synes, den skal være let, frisk og til tanden!
Re: Now eating
[quote="Smittefar"]God risotto er en gudespise.[/quote]
Kl. 1.47 ?
Kl. 1.47 ?
Re: Now eating
På alle tidspunkter!
Re: Now eating
[quote="MacG"][quote="Smittefar"]God risotto er en gudespise.[/quote]
Kl. 1.47 ?[/quote]
Der er vist noget med sommertid/vintertid på forummet, så klokken var kun 0.47.
Ikke desto mindre må jeg indrømme, at jeg hellere ville have haft en dampende frisk svamperisotto klokken 23.45, da jeg kom hjem fra øvning med bandet end den der tørre sandwich, jeg fik på Shelltanken.
Kl. 1.47 ?[/quote]
Der er vist noget med sommertid/vintertid på forummet, så klokken var kun 0.47.
Ikke desto mindre må jeg indrømme, at jeg hellere ville have haft en dampende frisk svamperisotto klokken 23.45, da jeg kom hjem fra øvning med bandet end den der tørre sandwich, jeg fik på Shelltanken.
Modded guitars were crap right out of the factory
Re: Now eating
Åha, min kæreste er fantastisk til at lave risotto! Det må jeg hellere snart få hende til at lave igen snart
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.high-voltage.dk - DKs bedste ACDC Jam
Re: Now eating
NJA (Now Just Ate): En fin omelet med bacon, forårsløg, peberfrugt, aubergine og soltørrede tomater. Det er simpelthen så let at lave i en travl hverdag, og alligevel smager det godt og udgør en fin frokostrest i morgen.
Mens jeg spiste den, lagde jeg en slagplan for den middag, jeg skal lave på lørdag (Risotto? Pffffft...) Den står på kammuslinger med blomkåls/estragon-puré og grillede asparges. Derefter glaserede svinekæber med rodfrugtchips, råsyltede rødbeder, karamelliserede perleløg og kartoffelmos med rygeost. Og til dessert en omgang hjemmelavet champagnesorbet med jordbærgele og en slags minudgave af arme riddere. Niveauet er sat lidt op fra sidste gang, jeg trakterede netop den gruppe, men med god planlægning kommer man langt.
Og så har jeg købt en hvidvin, som er den bedste jeg længe har smagt. Lidt speciel og meget markant i smagen, men vinmanden var sikker på, at den ville gå perfekt til min ret. Og den smagte hamrende godt for sig selv i hvert fald.
Mens jeg spiste den, lagde jeg en slagplan for den middag, jeg skal lave på lørdag (Risotto? Pffffft...) Den står på kammuslinger med blomkåls/estragon-puré og grillede asparges. Derefter glaserede svinekæber med rodfrugtchips, råsyltede rødbeder, karamelliserede perleløg og kartoffelmos med rygeost. Og til dessert en omgang hjemmelavet champagnesorbet med jordbærgele og en slags minudgave af arme riddere. Niveauet er sat lidt op fra sidste gang, jeg trakterede netop den gruppe, men med god planlægning kommer man langt.
Og så har jeg købt en hvidvin, som er den bedste jeg længe har smagt. Lidt speciel og meget markant i smagen, men vinmanden var sikker på, at den ville gå perfekt til min ret. Og den smagte hamrende godt for sig selv i hvert fald.
Re: Now eating
[quote="Barf"]NJA (Now Just Ate): En fin omelet med bacon, forårsløg, peberfrugt, aubergine og soltørrede tomater. Det er simpelthen så let at lave i en travl hverdag, og alligevel smager det godt og udgør en fin frokostrest i morgen.
Mens jeg spiste den, lagde jeg en slagplan for den middag, jeg skal lave på lørdag (Risotto? Pffffft...) Den står på kammuslinger med blomkåls/estragon-puré og grillede asparges. Derefter glaserede svinekæber med rodfrugtchips, råsyltede rødbeder, karamelliserede perleløg og kartoffelmos med rygeost. Og til dessert en omgang hjemmelavet champagnesorbet med jordbærgele og en slags minudgave af arme riddere. Niveauet er sat lidt op fra sidste gang, jeg trakterede netop den gruppe, men med god planlægning kommer man langt.
Og så har jeg købt en hvidvin, som er den bedste jeg længe har smagt. Lidt speciel og meget markant i smagen, men vinmanden var sikker på, at den ville gå perfekt til min ret. Og den smagte hamrende godt for sig selv i hvert fald.[/quote]
Det lyder satme godt - man sidder jo og bliver helt sulten !
Er lidt nysgerrig på hvilken hvidvin du har fundet ? Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke har nær så meget forstand på hvidvine, som på rød, udover at jeg godt kan lide en god, tør én af slagsen
Mens jeg spiste den, lagde jeg en slagplan for den middag, jeg skal lave på lørdag (Risotto? Pffffft...) Den står på kammuslinger med blomkåls/estragon-puré og grillede asparges. Derefter glaserede svinekæber med rodfrugtchips, råsyltede rødbeder, karamelliserede perleløg og kartoffelmos med rygeost. Og til dessert en omgang hjemmelavet champagnesorbet med jordbærgele og en slags minudgave af arme riddere. Niveauet er sat lidt op fra sidste gang, jeg trakterede netop den gruppe, men med god planlægning kommer man langt.
Og så har jeg købt en hvidvin, som er den bedste jeg længe har smagt. Lidt speciel og meget markant i smagen, men vinmanden var sikker på, at den ville gå perfekt til min ret. Og den smagte hamrende godt for sig selv i hvert fald.[/quote]
Det lyder satme godt - man sidder jo og bliver helt sulten !
Er lidt nysgerrig på hvilken hvidvin du har fundet ? Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke har nær så meget forstand på hvidvine, som på rød, udover at jeg godt kan lide en god, tør én af slagsen
Re: Now eating
Jeg har heller ikke forstand på vine, udover at jeg er hurtig til at bedømme, hvad jeg kan lide/ikke lide. Men jeg fik et fint tilbud på to flasker af denne: http://a-vinstouw.dk/product/domaine-romarion-521/. Dog ikke købt på hverken den hjemmeside... eller til den pris
Re: Now eating
[quote="Barf"]Jeg har heller ikke forstand på vine, udover at jeg er hurtig til at bedømme, hvad jeg kan lide/ikke lide. Men jeg fik et fint tilbud på to flasker af denne: http://a-vinstouw.dk/product/domaine-romarion-521/. Dog ikke købt på hverken den hjemmeside... eller til den pris [/quote]
Den lyder ikke helt skidt, og især ikke til det måltid du har lagt op til der !
Den lyder ikke helt skidt, og især ikke til det måltid du har lagt op til der !
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen