Now eating
Re: Now eating
[quote="Dannyboy"][quote="Turtle"]Jeg skal have gule ærter i aften. Og i morgen. Og...[/quote]
Fik du ikke løn igår?[/quote]
Jo. Men det er blevet efterår og jeg elsker gule ærter
Fik du ikke løn igår?[/quote]
Jo. Men det er blevet efterår og jeg elsker gule ærter
Re: Now eating
[quote="Turtle"]Jeg skal have gule ærter i aften. Og i morgen. Og...[/quote]
Hvis det er hjemmelavet, så må du gerne sende mig en opskrift?
Hvis det er de gule "brækposer" der købes færdige - så springer jeg over hock: - det ville dog undre mig hvis det var tilfældet
Mvh Jan
Hvis det er hjemmelavet, så må du gerne sende mig en opskrift?
Hvis det er de gule "brækposer" der købes færdige - så springer jeg over hock: - det ville dog undre mig hvis det var tilfældet
Mvh Jan
Re: Now eating
[quote="JSThomsen"][quote="Turtle"]Jeg skal have gule ærter i aften. Og i morgen. Og...[/quote]
Hvis det er hjemmelavet, så må du gerne sende mig en opskrift?
Hvis det er de gule "brækposer" der købes færdige - så springer jeg over hock: - det ville dog undre mig hvis det var tilfældet
Mvh Jan[/quote]
Du køber bare en pakke "Møllerens Gule Ærter" og følger opskriften på pakken :lol:
Kog 3/4 kg medisterpølse og 1 kg flæsk (svinebryst, hvis det ikke skal være alt for fedt) og måske et lille kraftben eller to. Pølsen skal kun have 20 minutter, så skal den op igen. Resten skal have 2 timer. Så snitter du selleri, porrer og gulerødder og smider ned i (når resten er taget op) og efter 15 minutter smider du en hel pakke gule ærter i og rører godt rundt. Så skal det bare simre i 5-10 minutter. Og allerhelst også gemmes til dagen efter.
Så mangler du bare en hjemmerørt sennep og en snaps, så er det perfekt
Hvis det er hjemmelavet, så må du gerne sende mig en opskrift?
Hvis det er de gule "brækposer" der købes færdige - så springer jeg over hock: - det ville dog undre mig hvis det var tilfældet
Mvh Jan[/quote]
Du køber bare en pakke "Møllerens Gule Ærter" og følger opskriften på pakken :lol:
Kog 3/4 kg medisterpølse og 1 kg flæsk (svinebryst, hvis det ikke skal være alt for fedt) og måske et lille kraftben eller to. Pølsen skal kun have 20 minutter, så skal den op igen. Resten skal have 2 timer. Så snitter du selleri, porrer og gulerødder og smider ned i (når resten er taget op) og efter 15 minutter smider du en hel pakke gule ærter i og rører godt rundt. Så skal det bare simre i 5-10 minutter. Og allerhelst også gemmes til dagen efter.
Så mangler du bare en hjemmerørt sennep og en snaps, så er det perfekt
Re: Now eating
[quote="Turtle"][quote="JSThomsen"][quote="Turtle"]Jeg skal have gule ærter i aften. Og i morgen. Og...[/quote]
Hvis det er hjemmelavet, så må du gerne sende mig en opskrift?
Hvis det er de gule "brækposer" der købes færdige - så springer jeg over hock: - det ville dog undre mig hvis det var tilfældet
Mvh Jan[/quote]
Du køber bare en pakke "Møllerens Gule Ærter" og følger opskriften på pakken :lol:
Kog 3/4 kg medisterpølse og 1 kg flæsk (svinebryst, hvis det ikke skal være alt for fedt) og måske et lille kraftben eller to. Pølsen skal kun have 20 minutter, så skal den op igen. Resten skal have 2 timer. Så snitter du selleri, porrer og gulerødder og smider ned i (når resten er taget op) og efter 15 minutter smider du en hel pakke gule ærter i og rører godt rundt. Så skal det bare simre i 5-10 minutter. Og allerhelst også gemmes til dagen efter.
Så mangler du bare en hjemmerørt sennep og en snaps, så er det perfekt [/quote]
Tak for det. Hvis jeg havde vidst det i morges, så havde jeg sikkert ikke ligget her i "køjen" med feber :?
Mvh Jan
Hvis det er hjemmelavet, så må du gerne sende mig en opskrift?
Hvis det er de gule "brækposer" der købes færdige - så springer jeg over hock: - det ville dog undre mig hvis det var tilfældet
Mvh Jan[/quote]
Du køber bare en pakke "Møllerens Gule Ærter" og følger opskriften på pakken :lol:
Kog 3/4 kg medisterpølse og 1 kg flæsk (svinebryst, hvis det ikke skal være alt for fedt) og måske et lille kraftben eller to. Pølsen skal kun have 20 minutter, så skal den op igen. Resten skal have 2 timer. Så snitter du selleri, porrer og gulerødder og smider ned i (når resten er taget op) og efter 15 minutter smider du en hel pakke gule ærter i og rører godt rundt. Så skal det bare simre i 5-10 minutter. Og allerhelst også gemmes til dagen efter.
Så mangler du bare en hjemmerørt sennep og en snaps, så er det perfekt [/quote]
Tak for det. Hvis jeg havde vidst det i morges, så havde jeg sikkert ikke ligget her i "køjen" med feber :?
Mvh Jan
-
- Johnny B. Goode
- Indlæg: 135
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Kage...
"What you need is a guitar that is timeless, and classic, and looks like Keith Richards threw up all over it in the 70s" - Hank Moody
Re: Now eating
I aften skal vi have jomfruhummere til aftensmad her i husstanden.
-
- Still Got The Blues
- Indlæg: 341
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Ristet rugbrød med peberfrugt/valnøddepesto kombineret med en lækker chili sauce, hvilket spices op med nogle oliven og noget cheddar ovenpå! mums!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://kaptajnkroppsorkester.dk/">http: ... ter.dk/</a><!-- m --> Kaptajn Kropps Orkester - Spiller til alle slags fester!
Re: Now eating
Barte lige så folk ikke tror, at jeg altid lever i luksus:
NE: En portion færdiglavet lasagne fra slagteren, varmet i mikroen. Hertil Pepsi Max.
(Det er ikke altid, man har tid til at lave god mad...)
NE: En portion færdiglavet lasagne fra slagteren, varmet i mikroen. Hertil Pepsi Max.
(Det er ikke altid, man har tid til at lave god mad...)
-
- Sweet Child O' Mine
- Indlæg: 453
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: MORS frikardeler
"Every so often, man comes up with a correct invention - the wheel was a good idea, wasn't it? To have that round, that was a very good idea." - Jeff Beck
Re: Now eating
NJA: To kolde pandekager, fra i går, med smør og rørsukker.. nammenam!
OG tror jeg vil ha' en dellemad senere
OG tror jeg vil ha' en dellemad senere
http://www.high-voltage.dk - DKs bedste ACDC Jam
Re: Now eating
Now Lige Spist//
To stykker laks med kartofler og hollandæææs'.
Så er Loomeren sgu glad igen!
To stykker laks med kartofler og hollandæææs'.
Så er Loomeren sgu glad igen!
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Fiskefrikadeller med bagte rodfrugter. Det var en hitter; ikke mindst fordi, det for en sjælden gangs skyld var fruen, der stod for madlavningen.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
Jeg snittede et par kotelleter op og fyldte dem med hvidløg, soltørrede tomater og chorizo. Så blev de bare stegt i ovnen. Det samme overgik et par kartoffelpandekager. Og så lavede jeg en bearnaise til...faktisk en hel del bearnaise, der var over en halv pakke smør og masser af æggeblommer i køleskabet og jeg er ikke så meget hjemme det næste stykke tid. Så kunne man jo lige så godt lave bearnaise i ublu mængder
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Var til fødselsdag lige efter fyraften, så jeg nåede ikke engang hjem.
Det blev til rugbrød med varm leverpostej og masser af bacon, frikadeller med kold kartoffelsalat, tunmousse med tilbehør, diverse (kød)tærter, det blev liiige til 5 - 6 portioner og så kiks med ost til at slutte af med. Og masser af sodavand til, jeg skulle jo køre hjem.
Det blev til rugbrød med varm leverpostej og masser af bacon, frikadeller med kold kartoffelsalat, tunmousse med tilbehør, diverse (kød)tærter, det blev liiige til 5 - 6 portioner og så kiks med ost til at slutte af med. Og masser af sodavand til, jeg skulle jo køre hjem.
Re: Now eating
[quote="Swampthing"]Var til fødselsdag lige efter fyraften, så jeg nåede ikke engang hjem.
Det blev til rugbrød med varm leverpostej og masser af bacon, frikadeller med kold kartoffelsalat, tunmousse med tilbehør, diverse (kød)tærter, det blev liiige til 5 - 6 portioner og så kiks med ost til at slutte af med. Og masser af sodavand til, jeg skulle jo køre hjem.[/quote]
Jeg hader den slags buffeter - jeg ender altid med at spise mig mæt i varm leverpostej og gå glip af resten :lol:
Det blev til rugbrød med varm leverpostej og masser af bacon, frikadeller med kold kartoffelsalat, tunmousse med tilbehør, diverse (kød)tærter, det blev liiige til 5 - 6 portioner og så kiks med ost til at slutte af med. Og masser af sodavand til, jeg skulle jo køre hjem.[/quote]
Jeg hader den slags buffeter - jeg ender altid med at spise mig mæt i varm leverpostej og gå glip af resten :lol:
Re: Now eating
Det siger du næsten som om det var en dårlig ting?!
Re: Now eating
[quote="Loomer"]Det siger du næsten som om det var en dårlig ting?![/quote]
Det er det jo egentlig ikke. Det er mere en god ting på bekostning af andre gode ting. Eller vel i virkeligheden for meget af det gode ?
Det er det jo egentlig ikke. Det er mere en god ting på bekostning af andre gode ting. Eller vel i virkeligheden for meget af det gode ?
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Kartoffelsuppe med bacon og creme fraiche
Re: Now eating
Jeg er på vej til at spise nogle tacos...
Jeg nåede ikke slagteren inden han lukkede, og det dersens hakkede oksekød de havde inde i supermarkedet skulle jeg ikke have noget med at gøre. Men et par bøffer af inderlår og 5 minutter med den store kokkekniv, så er der hakket kød alligevel.
Så det er nem mad, men med en lille ekstra indsats...
Jeg nåede ikke slagteren inden han lukkede, og det dersens hakkede oksekød de havde inde i supermarkedet skulle jeg ikke have noget med at gøre. Men et par bøffer af inderlår og 5 minutter med den store kokkekniv, så er der hakket kød alligevel.
Så det er nem mad, men med en lille ekstra indsats...
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen