Now eating
Re: Now eating
[quote="andkrup"][quote="Turtle"]Hemmelig ingrediens? Jeg har kun en og den kan jeg ikke holde hemmelig. Det er kakao
[/quote]
don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd[/quote]
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation
[/quote]
don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd[/quote]
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation
Re: Now eating
[quote="Turtle"][quote="andkrup"][quote="Turtle"]Hemmelig ingrediens? Jeg har kun en og den kan jeg ikke holde hemmelig. Det er kakao
[/quote]
don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd[/quote]
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation [/quote]
den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset
[/quote]
don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd[/quote]
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation [/quote]
den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset
lotsa strings, lotsa boxes, lotsa tubes
Re: Now eating
[quote="andkrup"][quote="Turtle"]
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation [/quote]
den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset[/quote]
Jeg er nok nødt til at overnatte i København den sidste weekend i juli, så jeg tager det der som et godt alternativ til andre restauranter...!
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation [/quote]
den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset[/quote]
Jeg er nok nødt til at overnatte i København den sidste weekend i juli, så jeg tager det der som et godt alternativ til andre restauranter...!
Re: Now eating
[quote="Turtle"][quote="andkrup"][quote="Turtle"]
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation [/quote]
den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset[/quote]
Jeg er nok nødt til at overnatte i København den sidste weekend i juli, så jeg tager det der som et godt alternativ til andre restauranter...![/quote]
uge 30 (31. juli - 1. aug)?
Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation [/quote]
den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset[/quote]
Jeg er nok nødt til at overnatte i København den sidste weekend i juli, så jeg tager det der som et godt alternativ til andre restauranter...![/quote]
uge 30 (31. juli - 1. aug)?
lotsa strings, lotsa boxes, lotsa tubes
Re: Now eating
[quote="andkrup"][quote="Turtle"]Hemmelig ingrediens? Jeg har kun en og den kan jeg ikke holde hemmelig. Det er kakao
[/quote]
don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd[/quote]
Jeg bruger porter istedet (willemoes og limfjordsporter kan klart anbefales).
NA: Spaghetti med hjemmelavede kødboller, "lady og vagabonden"-style.
[/quote]
don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd[/quote]
Jeg bruger porter istedet (willemoes og limfjordsporter kan klart anbefales).
NA: Spaghetti med hjemmelavede kødboller, "lady og vagabonden"-style.
Re: Now eating
[quote="drmaawenz"]
NA: Spaghetti med hjemmelavede kødboller, "lady og vagabonden"-style.[/quote]
Du skubber altså den sidste kødbolle med næsen over til din udkårne?
NA: Spaghetti med hjemmelavede kødboller, "lady og vagabonden"-style.[/quote]
Du skubber altså den sidste kødbolle med næsen over til din udkårne?
Re: Now eating
Beklager Hans, men der er altid rester...
Re: Now eating
Jeg havde købt mig en "lille" rødtunge (læs: Så stort et kræ, at jeg måtte skære hovedet af den for at den kunne være på husets største pande). Den blev stegt i over en centimeter smør og serveret med nye kartofler. Simpelt, men helt og aldeles fantastisk
Re: Now eating
Sushi fra Sota Sushi - Slet ikke dumt.
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="andkrup"]et broccolihoved med aioli[/quote]
Tilberedt i blender, formoder jeg?
Tilberedt i blender, formoder jeg?
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
[quote="GodSpeedDK"][quote="andkrup"]et broccolihoved med aioli[/quote]
Tilberedt i blender, formoder jeg?[/quote]
aiolien ja, er endnu ikke så doven at jeg ikke gider tygge broccolien og laver en broccoli/aioli-smoothie (selvom det helt sikkert nu er på listen over ting der skal prøves )
Tilberedt i blender, formoder jeg?[/quote]
aiolien ja, er endnu ikke så doven at jeg ikke gider tygge broccolien og laver en broccoli/aioli-smoothie (selvom det helt sikkert nu er på listen over ting der skal prøves )
lotsa strings, lotsa boxes, lotsa tubes
Re: Now eating
Er der nogen af jer der ved, om man kan lave en panering på grillen?
Re: Now eating
Engelsk bøf flamberet i cognac med whiskysauce og nye kartofler fra haven. Hold kæft det holder!
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NAFA (Now Ate For Aftensmad): Frikadeller (moderniseret med frisk, hakket basilikum og rødløg), nye, danske kartofler, og salat (bl.a. med honningmelon og ristede solsikkekerner). Så bliver det næppe meget mere sommeragtigt.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
Jeg har forvandlet resterne af en lækker klump ko fra gårsdagens grillfest til en god, solid gang biksemad med nye kartofler i. Og så masser af baked beans og chili. Nøj, hvor var det godt (og nemt - det er jo vigtigt på sådan en dag her, hvor man skal se sport i fjernsynet hele dagen...)
Re: Now eating
NE: Snickers-is
:-)
:-)
Re: Now eating
[quote="Peter C"]NE: Snickers-is
:-)[/quote]
Guf!! :thumbup:
NE: Digestive kiks, serveret med et krus Earl Grey med mælk
:-)[/quote]
Guf!! :thumbup:
NE: Digestive kiks, serveret med et krus Earl Grey med mælk
Re: Now eating
Har lige fået pizza - efter at have ventet på dem i 2 timer. Det er sidste gang, jeg bestiller mad ved dem...
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen