Now eating
Re: Now eating
Klargøring til morgen dagens Loge aften.
Der er lagt i ovnen til en BBQ aften på the american way.
Low and Slow St. Louis style ribs samt Low and Slow Bacon Chedder wings.
Dertil Onion Rings, Coleslaw, serveret med iskolde Buds. Og til dessert står den på Blubarry Pie samt Milkshakes.
Og mon ikke at der bliver serveret noget klassisk Rock and roll Burbon bagefter.
Alt sammen hjemmelavet. Går og forbereder, så grillen bare skal tændes.
En grill dag ligger forude... Fabelagtigt.
Der er lagt i ovnen til en BBQ aften på the american way.
Low and Slow St. Louis style ribs samt Low and Slow Bacon Chedder wings.
Dertil Onion Rings, Coleslaw, serveret med iskolde Buds. Og til dessert står den på Blubarry Pie samt Milkshakes.
Og mon ikke at der bliver serveret noget klassisk Rock and roll Burbon bagefter.
Alt sammen hjemmelavet. Går og forbereder, så grillen bare skal tændes.
En grill dag ligger forude... Fabelagtigt.
Nu studerende uden tilknytning musikbranchen.
Stadig den samme idiot!
Stadig den samme idiot!
Re: Now eating
[quote="GodSpeedDK"]I ved ikke, hvad I taler om ...[/quote]
Jo, desværre... :-)
Jo, desværre... :-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Now eating
NE: Chili con carne. Det kan jeg sgu godt finde ud af! (om end den ville have haft godt af et par timer mere på komfuret, men sådan er det jo, lige meget hvor længe den har fået)
NO: Der er herre meget af det ude i gryden - nok til at jeg faktisk overvejer at fryse nogle portioner, da jeg ellers virkelig skal grovæde, hvis ikke det skal nå at blive for gammelt. Men mon ikke min roomie gider hjælpe mig af med det...
NO: Der er herre meget af det ude i gryden - nok til at jeg faktisk overvejer at fryse nogle portioner, da jeg ellers virkelig skal grovæde, hvis ikke det skal nå at blive for gammelt. Men mon ikke min roomie gider hjælpe mig af med det...
Re: Now eating
NE: Friskbagt leverpostej på hjemmebagt valnøddebrød og en hjemmelavet rug-pilsner. Det er godt ovenpå en dag, der ligefrem har involveret fysisk arbejde :lol:
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NATGUTTKOL (Now About To Gå Ud To The Kitchen Og lave): Koteletter i fad med ris. En klassisk ret, der kan varieres til det uendelige . og dét har jeg tænkt mig at gøre :thumbup:
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
[quote="GodSpeedDK"]NATGUTTKOL (Now About To Gå Ud To The Kitchen Og lave): Koteletter i fad med ris. En klassisk ret, der kan varieres til det uendelige . og dét har jeg tænkt mig at gøre :thumbup:[/quote]
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Turtle"][quote="GodSpeedDK"]NATGUTTKOL (Now About To Gå Ud To The Kitchen Og lave): Koteletter i fad med ris. En klassisk ret, der kan varieres til det uendelige . og dét har jeg tænkt mig at gøre :thumbup:[/quote]
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag [/quote]
Okay, det lyder spændende. Min denne gang har jeg valgt at kalde "Mexican Winter" = udover det sædvanlige, så var der også chili, spidskommen og Red Kidney Beans i, samt forskellige slags løg og hvidkål. Det blev sgu meget godt
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag [/quote]
Okay, det lyder spændende. Min denne gang har jeg valgt at kalde "Mexican Winter" = udover det sædvanlige, så var der også chili, spidskommen og Red Kidney Beans i, samt forskellige slags løg og hvidkål. Det blev sgu meget godt
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
-
- Still Got The Blues
- Indlæg: 287
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Sasha"][quote="GodSpeedDK"]I ved ikke, hvad I taler om ...[/quote]
Jo, desværre... :-)[/quote]
Bortset fra at jeg fik en vabel af at piske, var det sku ikke særlig svært! Og den blev vildt god! Næste gang jeg er i DK, kommer der ikke flere Knorr breve med i kufferten Jeg lavede den over vandbad, hvilket min kokkeven ikke mener er nødvendigt, men jeg turde ikke rigtig tage chancen denne gang. Tricket med en lille smule cayenne pebber er genialt! Prøv det!
Jo, desværre... :-)[/quote]
Bortset fra at jeg fik en vabel af at piske, var det sku ikke særlig svært! Og den blev vildt god! Næste gang jeg er i DK, kommer der ikke flere Knorr breve med i kufferten Jeg lavede den over vandbad, hvilket min kokkeven ikke mener er nødvendigt, men jeg turde ikke rigtig tage chancen denne gang. Tricket med en lille smule cayenne pebber er genialt! Prøv det!
Re: Now eating
[quote="Turtle"][quote="GodSpeedDK"]NATGUTTKOL (Now About To Gå Ud To The Kitchen Og lave): Koteletter i fad med ris. En klassisk ret, der kan varieres til det uendelige . og dét har jeg tænkt mig at gøre :thumbup:[/quote]
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag [/quote]
mmmmm... Mango!
superbrugsen har stadig et par gode modne mangoer som jeg snupper en af hver dag
Now Ate: for 15,- kr. importeret engelsk bøf i fakta + refried beans - det kan ikke blive mere basalt; stivelse, fedt og kød
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag [/quote]
mmmmm... Mango!
superbrugsen har stadig et par gode modne mangoer som jeg snupper en af hver dag
Now Ate: for 15,- kr. importeret engelsk bøf i fakta + refried beans - det kan ikke blive mere basalt; stivelse, fedt og kød
lotsa strings, lotsa boxes, lotsa tubes
Re: Now eating
[quote="andkrup"][quote="Turtle"][quote="GodSpeedDK"]NATGUTTKOL (Now About To Gå Ud To The Kitchen Og lave): Koteletter i fad med ris. En klassisk ret, der kan varieres til det uendelige . og dét har jeg tænkt mig at gøre :thumbup:[/quote]
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag [/quote]
mmmmm... Mango!
superbrugsen har stadig et par gode modne mangoer som jeg snupper en af hver dag
Now Ate: for 15,- kr. importeret engelsk bøf i fakta + refried beans - det kan ikke blive mere basalt; stivelse, fedt og kød[/quote]
Hehe... Sådan en har jeg også i køleren (bare fra sidste uge, hvor de var på tilbud til en 10'er). Jeg tror i morgen aften står på genskabelse af sidste torsdags succes med nævnte bøf skåret i skiver oven på ristet rugbrød med spejlæg og rigeligt med bløde løg. Nemt, sundt (bilder jeg mig ind) og velsmagende. Og praktisk ift. opvask, at man kan lave det hele på den samme pande...
Jeg lavede den på et tidspunkt med mango i - det gav flødesovsen en rigtig god smag [/quote]
mmmmm... Mango!
superbrugsen har stadig et par gode modne mangoer som jeg snupper en af hver dag
Now Ate: for 15,- kr. importeret engelsk bøf i fakta + refried beans - det kan ikke blive mere basalt; stivelse, fedt og kød[/quote]
Hehe... Sådan en har jeg også i køleren (bare fra sidste uge, hvor de var på tilbud til en 10'er). Jeg tror i morgen aften står på genskabelse af sidste torsdags succes med nævnte bøf skåret i skiver oven på ristet rugbrød med spejlæg og rigeligt med bløde løg. Nemt, sundt (bilder jeg mig ind) og velsmagende. Og praktisk ift. opvask, at man kan lave det hele på den samme pande...
Re: Now eating
Knækbrød, ost, sennep.
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Pandekager ala italiano. Den oprindelige plan var pizza, men jeg gad ikke selv stå og lave dej, og Netto havde ingen færdiglavede bunde, så det blev til madpandekager i stedet. Smurt med pesto, og så kylling, skinkestrimler, hakket peberfrugt, frisk basilikum og revet gouda ovenpå. Slet ikke dårligt, hvis jeg selv skal sige det
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NE: Chokoladekiks
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NELOL (Now Eating Lige Om Lidt): Nachos!
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
Grillen er tændt og der ligger en steg og syder ved 175 grader. Der er smidt en anelse røgflis på for lige at give lidt mere smag.
kartoffelsalaten og den grønne salat er klar. Og der er et par pølser til sidst. Dejlig søndag.
kartoffelsalaten og den grønne salat er klar. Og der er et par pølser til sidst. Dejlig søndag.
Nu studerende uden tilknytning musikbranchen.
Stadig den samme idiot!
Stadig den samme idiot!
Re: Now eating
Der står en hel gryde med dolmaer og simrer på komfuret... Det bliver godt... Om 3 timer...
Re: Now eating
Jeg fik sushi tidligere i dag. Det bliver man altså ikke rigtigt mæt af...
...så nu har jeg lavet et par stykker franskbrød med smør, salat, gravet laks og dild-dressing. Og en kold Alsace Pinot Gris. Helt acceptabel mellemmad
...så nu har jeg lavet et par stykker franskbrød med smør, salat, gravet laks og dild-dressing. Og en kold Alsace Pinot Gris. Helt acceptabel mellemmad
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Grovboller med brie. Dertil kaffe.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NE: Elefant-bajer
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Peter C"]NE: Elefant-bajer[/quote]
Jamen så skål da
Jamen så skål da
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen