Now eating
Re: Now eating
[quote="efrandsen"]Forladt bordet? But why? Hummer er da fantastisk spise
[/quote]
Sure is!
[/quote]
Sure is!
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Now eating
NE: Pizza. Og ikke bare den sædvanlige - der er nyt pizzeria i byen, som bliver testet - det er nærmest et helt ritual. De tog store point på kort leveringstid. Og pizzaerne smager også ganske fortrinligt. Og bunden er den bedste, man kan få her i byen.
Jeg tror de kandiderer til at blive kongelig turtle-leverandør!
Jeg tror de kandiderer til at blive kongelig turtle-leverandør!
Re: Now eating
Den logiske følge af, at der blev lavet julemad i går, er jo flæskestegssandwiches i dag.
Dertil Cherry Coke
Åh ja - forresten - i morgen er det snart jul.
Dertil Cherry Coke
Åh ja - forresten - i morgen er det snart jul.
Now eating
I sidste weekend fik vi glögg...
Re: Now eating
[quote="Turtle"]I sidste weekend fik vi glögg...[/quote]
Det var så sidste jul! ;-)
Det var så sidste jul! ;-)
Re: Now eating
[quote="SustainerPlayer"][quote="Turtle"]I sidste weekend fik vi glögg...[/quote]
Det var så sidste jul! ;-)[/quote]
Det var faktisk en glögg fra i år.
I Sverige er færdigblandet Glögg en hel videnskab. Vi startede sæsonen i sidste weekend med Årets glögg fra Blossa:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://blogg.alltommat.se/gottochkort/2 ... tochkort/2 ... kar-kaffe/</a><!-- m -->
Det var så sidste jul! ;-)[/quote]
Det var faktisk en glögg fra i år.
I Sverige er færdigblandet Glögg en hel videnskab. Vi startede sæsonen i sidste weekend med Årets glögg fra Blossa:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://blogg.alltommat.se/gottochkort/2 ... tochkort/2 ... kar-kaffe/</a><!-- m -->
Re: Now eating
[quote="Turtle"]Det var faktisk en glögg fra i år.
I Sverige er færdigblandet Glögg en hel videnskab. Vi startede sæsonen i sidste weekend med Årets glögg fra Blossa:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://blogg.alltommat.se/gottochkort/2 ... tochkort/2 ... kar-kaffe/</a><!-- m -->[/quote]
[youtube]sr8wawGWPzg[/youtube]
I Sverige er færdigblandet Glögg en hel videnskab. Vi startede sæsonen i sidste weekend med Årets glögg fra Blossa:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://blogg.alltommat.se/gottochkort/2 ... tochkort/2 ... kar-kaffe/</a><!-- m -->[/quote]
[youtube]sr8wawGWPzg[/youtube]
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NATE: Wok-ret.
Og det afføder et spørgsmål: Jeg har længe haft et glas estragon stående, som jeg i et svagt øjeblik kom til at købe. Men efter at have lugtet til det, da jeg kom hjem, blev det bare stillet ind bagerst på hylden - det lugter jo af lakrids?! Hvad fa'en bruger man det til?
Anyway, nu lugtede jeg lige til det igen, og blev enig med mig selv om, at det, med lidt god vilje, nok godt kunne bruges sammen med karry. Er det helt galt?
Og det afføder et spørgsmål: Jeg har længe haft et glas estragon stående, som jeg i et svagt øjeblik kom til at købe. Men efter at have lugtet til det, da jeg kom hjem, blev det bare stillet ind bagerst på hylden - det lugter jo af lakrids?! Hvad fa'en bruger man det til?
Anyway, nu lugtede jeg lige til det igen, og blev enig med mig selv om, at det, med lidt god vilje, nok godt kunne bruges sammen med karry. Er det helt galt?
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
-
- Smoke On The Water
- Indlæg: 82
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Bearnaise for høwlede da - Du skal bruge estragon til bearnaise og så ikke så meget vrøvl.
I karry vil du typisk bruge anisfrø, stjerneanisfrø eller fennikelfrø, som også alle smager af lakrids - Eller en kombination.
Jeg bruger især estragon til svin og fisk - Især hvis det har noget, som ligner et provencalsk tilsnit - Egentlig er det kryddeributikker kalder Herbes de Provence lavet med fennikelfrø og ikke estragon - Men det virker fint nok som en tilsnigelse. Der er bestemt heller ikke noget galt i at lave gammeldags grydestegt kylling med en gevaldig dusk estragon i røven. Det er også rart til langsomme simreretter i fransk stil - Mest med svinekød... Men igen bearnaise - Det må være det rigtige svar, fordi det er sovs!
I karry vil du typisk bruge anisfrø, stjerneanisfrø eller fennikelfrø, som også alle smager af lakrids - Eller en kombination.
Jeg bruger især estragon til svin og fisk - Især hvis det har noget, som ligner et provencalsk tilsnit - Egentlig er det kryddeributikker kalder Herbes de Provence lavet med fennikelfrø og ikke estragon - Men det virker fint nok som en tilsnigelse. Der er bestemt heller ikke noget galt i at lave gammeldags grydestegt kylling med en gevaldig dusk estragon i røven. Det er også rart til langsomme simreretter i fransk stil - Mest med svinekød... Men igen bearnaise - Det må være det rigtige svar, fordi det er sovs!
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Skestork Ultra"] Men igen bearnaise - Det må være det rigtige svar, fordi det er sovs![/quote]
Joeehh ... men Bearnaise laver man jo ikke selv. Det lader man jo Knorr om ...
Joeehh ... men Bearnaise laver man jo ikke selv. Det lader man jo Knorr om ...
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Now eating
[quote="GodSpeedDK"][quote="Skestork Ultra"] Men igen bearnaise - Det må være det rigtige svar, fordi det er sovs![/quote]
Joeehh ... men Bearnaise laver man jo ikke selv. Det lader man jo Knorr om ...[/quote]
Det har de da aldrig kunnet finde ud af...
Esdragon bruger jeg i to ting: Bearnaise og fransk løgsuppe.
Joeehh ... men Bearnaise laver man jo ikke selv. Det lader man jo Knorr om ...[/quote]
Det har de da aldrig kunnet finde ud af...
Esdragon bruger jeg i to ting: Bearnaise og fransk løgsuppe.
- sørendybdal
- Gearfreak lærling
- Indlæg: 701
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NA (Now ate): Ovnstegte kyllingelår med pasta og rucola/tomatsalat. Nemt ...
Fuck 4/4 - det er EM-år i år!
Re: Now eating
Jeg skar lidt røget laks i småstykker, rørte det sammen med forårsløg, citronsaft og philadelphia ost og smed det på et flute fra bageren. det tog mindre end 5 minutter og smagte fantastisk
Re: Now eating
Pasta, soltørret tomat, olivenolie, kylling, pesto ... you know the rest.
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Fuldkornspasta med bacontern-i-salsa og kalkunstrimler. Igen en 'hvad-køleskabet-gemte'-dag i Mikkels køkken.
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NJA: 3 store pariserbøffer med kapers og løg og to æggeblommer på hver.
Jeg ved ikke hvorfor, men når jeg er syg får jeg altid lyst til at leve af en kost bestående af 80% protein og 20% fedt :lol:
Jeg ved ikke hvorfor, men når jeg er syg får jeg altid lyst til at leve af en kost bestående af 80% protein og 20% fedt :lol:
Re: Now eating
NE: Hjemmebagt rugbrød med friskstegte sild, hjemmelavet sennepsdressing og hjemmemarinerede løg.
Fordelen ved at være syg er, at man får bagt og jeg ved ikke hvad, det er næsten som at have en mor igen :lol:
Fordelen ved at være syg er, at man får bagt og jeg ved ikke hvad, det er næsten som at have en mor igen :lol:
Re: Now eating
Pariserbøffer og hjemmebagt rugbrød
Er du nu sikker på at du er syg? Og ikke blot "underernæret" til daglig pga. travlhed Og nu betaler du prisen for "købepizza" og lignende :lol:
Mvh Jan
Er du nu sikker på at du er syg? Og ikke blot "underernæret" til daglig pga. travlhed Og nu betaler du prisen for "købepizza" og lignende :lol:
Mvh Jan
Re: Now eating
Nu har jeg faktisk været på kur i et par måneder, så det er længe siden, jeg har fået pizza. I hvert fald i forhold til, hvor ofte det plejer at ske :lol:
Men når jeg er syg, så er det altså god, solid husmandskost, jeg har lyst til. Det går jo nok...
Men når jeg er syg, så er det altså god, solid husmandskost, jeg har lyst til. Det går jo nok...
Re: Now eating
[quote="Turtle"]Nu har jeg faktisk været på kur i et par måneder, så det er længe siden, jeg har fået pizza. I hvert fald i forhold til, hvor ofte det plejer at ske :lol:
Men når jeg er syg, så er det altså god, solid husmandskost, jeg har lyst til. Det går jo nok...[/quote]
Det var også mest ment som en lettere misundelig kommentar Jeg synes som regel at når jeg er syg, så er jeg for syg til den slags kulinariske udfoldelser
Det er først når jeg er ved at komme til mig selv at lysten til "helstegt ko i karry" og andet hjemmelavet mad melder sig
Mvh Jan
Men når jeg er syg, så er det altså god, solid husmandskost, jeg har lyst til. Det går jo nok...[/quote]
Det var også mest ment som en lettere misundelig kommentar Jeg synes som regel at når jeg er syg, så er jeg for syg til den slags kulinariske udfoldelser
Det er først når jeg er ved at komme til mig selv at lysten til "helstegt ko i karry" og andet hjemmelavet mad melder sig
Mvh Jan
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen