Now eating
Re: Now eating
I dag lavede jeg chili-con-carne. Jeg ved ikke, om det hjælper på forkølelsen, men det gav da lidt luft i det tilstoppede kranie (beregn to hele køkkenruller pr mand)
Den blev god stærk. Og jeg har fået så meget chili på hænderne, at de svier helt vildt. Den skal nok have virkning helt til i morgen :lol:
Den blev god stærk. Og jeg har fået så meget chili på hænderne, at de svier helt vildt. Den skal nok have virkning helt til i morgen :lol:
- sørendybdal
- Gearfreak lærling
- Indlæg: 701
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NA (Now ate): Svensk pølseret. Fløde i stedet for mælk og karry i stedet for paprika (som jeg glemte at købe) var absolut positive indslag.
Fuck 4/4 - det er EM-år i år!
Now eating
Hvad mener du med fløde i stedet for mælk? Der har da alle dage kun været fløde i svensk pølseret!
Jeg henviser til første udgave af "god mad let at lave" som vi brugte i hjemkundskab i skolen. Ingen mælk der.
Jeg henviser til første udgave af "god mad let at lave" som vi brugte i hjemkundskab i skolen. Ingen mælk der.
- sørendybdal
- Gearfreak lærling
- Indlæg: 701
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Jeg har altid lavet svensk pølseret med mælk (det stod i opskriften i vores hjemkundskabstimer!), men fløden var absolut et hit ...
Fuck 4/4 - det er EM-år i år!
Now eating
[quote="sørendybdal"]Jeg har altid lavet svensk pølseret med mælk (det stod i opskriften i vores hjemkundskabstimer!), men fløden var absolut et hit ...[/quote]
Glæd dig til næste gang, det skal laves på gammeldags vis. Det er virkelig en stor forskel.
Hints til, hvordan jeg mener, man laver den bedste svenske pølseret:
Fløde
Tomatpuré (ingen ketchup eller dåsetomater)
Mere end rigeligt med løg.
RØDE pølser.
Nemt, ikk'?
Glæd dig til næste gang, det skal laves på gammeldags vis. Det er virkelig en stor forskel.
Hints til, hvordan jeg mener, man laver den bedste svenske pølseret:
Fløde
Tomatpuré (ingen ketchup eller dåsetomater)
Mere end rigeligt med løg.
RØDE pølser.
Nemt, ikk'?
Now eating
[quote="K-P"]Hvorfor røde pølser?[/quote]
Fordi det smager bedre, når de ser sådan ud.
Det lærte jeg for så længe siden, at det ikke kan ændres.
Fordi det smager bedre, når de ser sådan ud.
Det lærte jeg for så længe siden, at det ikke kan ændres.
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Claus har 100% ret...
Re: Now eating
Hmm - har for første gang i mit liv lavet en Madplan.
Ved ikke rigtigt om jeg synes det er godt eller skidt.
Ud af dømme fra min indkøbs seddel så er det vist godt for økonomien.
Det ligner jo blot et stort normalt indkøb.
Ved ikke rigtigt om jeg synes det er godt eller skidt.
Ud af dømme fra min indkøbs seddel så er det vist godt for økonomien.
Det ligner jo blot et stort normalt indkøb.
Nu studerende uden tilknytning musikbranchen.
Stadig den samme idiot!
Stadig den samme idiot!
Re: Now eating
I den perfekte svenske gryderet skal der altså også paprika.. Og det er altså paprika som i rigtig rigtig meget paprika!
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NJA: Karrysuppe ... uhhh, hot! :?
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Now eating
[quote="Scorpe"]I den perfekte svenske gryderet skal der altså også paprika.. Og det er altså paprika som i rigtig rigtig meget paprika![/quote]
Selvfølgelig. Det regnede jeg ikke med, at man behøvede nævne.
Selvfølgelig. Det regnede jeg ikke med, at man behøvede nævne.
Re: Now eating
NJA: Pocket Coffees - Verdens bedste koncept - Fyldt chokolade med Espresso indeni.
Modded guitars were crap right out of the factory
Re: Now eating
Af en eller anden grund har jeg jævnligt tænkt på bøfsandwich på det seneste. I dag blev det til en hjemmelavet (Der blev naturligvis hældt mere sovs på efter billedet var taget, men så kan man jo ikke se andet end brun sovs )
Re: Now eating
NE: Hjemmebagt brød (bagt på pande - har ingen ovn pt.. ) med brie og sort peber.
Five Fingers - Five Strings
Re: Now eating
Jeg skal have koteletter i fad med bacon, fløde og ost. Og så lidt grønt. Og nogen ris til at suge al fløden op.
Re: Now eating
lige om lidt står den på jordskokkesuppe - nammenam
Modded guitars were crap right out of the factory
Now eating
[quote="Smittefar"]lige om lidt står den på jordskokkesuppe - nammenam [/quote]
Med fløde, bacon og ost? Ellers forstår jeg ingenting...
Med fløde, bacon og ost? Ellers forstår jeg ingenting...
Re: Now eating
fløde check - Normalt får vi baconkrymmel til suppe, men vi havde ikke noget i dag - OST??
Brødcroutoner virkede OK og suppen smagte fantastisk - jordskokker kan altså noget
Brødcroutoner virkede OK og suppen smagte fantastisk - jordskokker kan altså noget
Modded guitars were crap right out of the factory
Re: Now eating
[quote="Smittefar"]OST??[/quote]
Har du set, hvad Turtle normalt bidrager med i denne tråd?
Jeg ville ikke turde betvivle noget, han foreslår :lol:
Har du set, hvad Turtle normalt bidrager med i denne tråd?
Jeg ville ikke turde betvivle noget, han foreslår :lol:
Create a sense of purpose around which you base your faith
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen