Now eating
Re: Now eating
NE: Stegt lever med kartofler, brun sovs, bløde løg og drueagurker.
Det er godt med noget husmandskost engang imellem, det er jo næsten så jeg kan høre min salig moder ude i køkkenet
Det er godt med noget husmandskost engang imellem, det er jo næsten så jeg kan høre min salig moder ude i køkkenet
Re: Now eating
NE: Rugbrød med tatar, løg, kapers, æggeblomme og en øl. Og det er så min morgenmad - det kan kun blive en god dag
Re: Now eating
NJA: Gule ærter med flæsk, pølse og sennep. Og øl og snaps.
For tredje dag i træk - og der er nok til i morgen også
For tredje dag i træk - og der er nok til i morgen også
Re: Now eating
NE: Rugbrødsmadder med røget laks, hakket løg, persille og rævesovs. En barndomsfavorit, som stadig holder max - især med et glas af den ganske hæderlige hvidvin, den lokale Irma havde på tilbud i sidste uge.
Re: Sv: Now eating
NJA: Den tungeste hjemmelavede chokoladetærte. Lækkert, og i morgen skal jeg have mere
Sendt fra tilfældig opkobling til det der net.
Sendt fra tilfældig opkobling til det der net.
Modded guitars were crap right out of the factory
-
- Smoke On The Water
- Indlæg: 82
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
NE: Chaud-froid de ptérodactyle !
Re: Now eating
NJE: Pork Vindaloo
/Søren
/Søren
Re: Now eating
[quote="Skestork Ultra"]NE: Chaud-froid de ptérodactyle ![/quote]
Topkarakter for den kunstneriske udførelse og det stemningsfyldte billede :thumbup: ......
....men det ligner godt nok en vandmand, der har ædt en pterodactyl-baby placeret på en skovbund, hvor et pindsvin har haft dårlig mave! :crazy:
Topkarakter for den kunstneriske udførelse og det stemningsfyldte billede :thumbup: ......
....men det ligner godt nok en vandmand, der har ædt en pterodactyl-baby placeret på en skovbund, hvor et pindsvin har haft dårlig mave! :crazy:
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Max Power"][quote="Skestork Ultra"]NE: Chaud-froid de ptérodactyle ![/quote]
Topkarakter for den kunstneriske udførelse og det stemningsfyldte billede :thumbup: ......
....men det ligner godt nok en vandmand, der har ædt en pterodactyl-baby placeret på en skovbund, hvor et pindsvin har haft dårlig mave! :crazy: [/quote]
Mange ting trækker ned, så meget vil jeg give dig, men ... den "tilfældigt" placerede pibe redder det hele!
Topkarakter for den kunstneriske udførelse og det stemningsfyldte billede :thumbup: ......
....men det ligner godt nok en vandmand, der har ædt en pterodactyl-baby placeret på en skovbund, hvor et pindsvin har haft dårlig mave! :crazy: [/quote]
Mange ting trækker ned, så meget vil jeg give dig, men ... den "tilfældigt" placerede pibe redder det hele!
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Now eating
NE: Sammenkogt ret, der har snurret i knap tre timer bestående af bacon, svinehjerter, løg, hvidløg, selleri, gullerod, piskefløde mv. Dertil mos af forskellige rodfrugter og kartoffel tilsmagt med lidt revet muskat. -Jeg elsker efterår...
ND: Barolo.
ND: Barolo.
Re: Sv: Now eating
NJA: cognacflamberet svinemørbrad, kantareller og grønne peberkorn a la creme med kartofler og lækker salat.
Sendt fra tilfældig opkobling til det der net.
Sendt fra tilfældig opkobling til det der net.
Modded guitars were crap right out of the factory
Re: Now eating
NJA: farsbrød med spinat og feta og andet møf. Dertil var der en supergod tzaziki og lidt andet. Damen har kræset om mig
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.high-voltage.dk - DKs bedste ACDC Jam
-
- Smoke On The Water
- Indlæg: 82
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
[quote="Max Power"][quote="Skestork Ultra"]NE: Chaud-froid de ptérodactyle ![/quote]
Topkarakter for den kunstneriske udførelse og det stemningsfyldte billede :thumbup: ......
....men det ligner godt nok en vandmand, der har ædt en pterodactyl-baby placeret på en skovbund, hvor et pindsvin har haft dårlig mave! :crazy: [/quote]
Det var i store træk, hvad jeg gik efter, så det er såmænd slet ikke så skidt. Jeg er blevet en anelse træt af folk, som smider grynede billeder af 'avanceret' eller retro-hipt mad på internettet, så jeg fik lyst til at lege lidt med konceptet. Jeg tror, den næste ret bliver chapeau á la dauphinoise - måske bedre kendt som flødestuvet hat.
Topkarakter for den kunstneriske udførelse og det stemningsfyldte billede :thumbup: ......
....men det ligner godt nok en vandmand, der har ædt en pterodactyl-baby placeret på en skovbund, hvor et pindsvin har haft dårlig mave! :crazy: [/quote]
Det var i store træk, hvad jeg gik efter, så det er såmænd slet ikke så skidt. Jeg er blevet en anelse træt af folk, som smider grynede billeder af 'avanceret' eller retro-hipt mad på internettet, så jeg fik lyst til at lege lidt med konceptet. Jeg tror, den næste ret bliver chapeau á la dauphinoise - måske bedre kendt som flødestuvet hat.
Re: Now eating
NE: Boef Borguignon. Det blev lidt senere end planlagt, men til gengæld var det også værd at vente på!
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
Now just ate : McChicken inde i en McBacon. Ulækkert ? Måske, det skulle lige prøves. Det smagte skidegodt.
[attachment=0]
Sent from my iPhone using Tapatalk
[attachment=0]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Du har ikke tilladelse til at få vist vedhæftede filer i dette indlæg.
Re: Now eating
Jeg fejrer, at jeg holder lang weekend fra i dag med at lave fyldt lammeculotte (fyldt med porre, hvidløg og cheddar) med kartoffelrøsti, grønne bønner og rødvinssovs. Og en hel flaske Amarone til mig selv - det må man godt, når det er weekend
- sørendybdal
- Gearfreak lærling
- Indlæg: 701
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Now eating
... og jeg fejrer, at torsdag og fredag bliver de travleste dage i den her uge med kyllingerisret fra Føtex´ slagter, grovflute og postevand ... det må man godt, når det SLET ikke er weekend ... damn you, Tortuga ...
Fuck 4/4 - det er EM-år i år!
Re: Now eating
Jeg har lige sat en paté i ovnen lavet på kyllingelever og andebryst og krydret med løg, champignon, kapers og ansjos.
Den regner jeg med om en time at server et par skiver af sammen med smørristet rugbrød, nogle bagte rodfrugter (selleri, jordskokker og gulerødder), lidt råstegte kartofler og nogle syltede løg...
Den regner jeg med om en time at server et par skiver af sammen med smørristet rugbrød, nogle bagte rodfrugter (selleri, jordskokker og gulerødder), lidt råstegte kartofler og nogle syltede løg...
Re: Now eating
Der står en boeuf bourguignon (ja, jeg googlede, hvordan det staves!) og simrer på fjerde time i køkkenet - og til den laver jeg en kartoffelmos med pastinakker i. Og godt med smør - og lige lidt grønt ved siden af. Og resten af Bourgougnen serveres til ... jeg prøvede med sund mad i går, men kroppen er vist blevet afhængig af tunge, fede retter hen over julen, så jeg må på nedtrapning...
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen