Now eating
RE: Now eating
NE: Pasta med sådan noget lammeragout-agtigt stads og store mængder persille og pecorino på toppen. Det er sgu noget, der virker, når man har tømmermænd... Piskefløde er gud!
RE: Now eating
Second serving
Det der billede virker ikke rigtigt
Det der billede virker ikke rigtigt
Modded guitars were crap right out of the factory
RE: Now eating
OK her kommer billedet, der skulle have været med i går
(madfoto med mobiltelefon og promille er ikke nemt)
(madfoto med mobiltelefon og promille er ikke nemt)
RE: Now eating
NE: Gule Ærter. Så er det blevet efterår...
RE: Now eating
Også mig. Med medister, rugbrød og herre meget sennepTurtle skrev: NE: Gule Ærter. Så er det blevet efterår...
RE: Now eating
Har lige guffet en kæmpe portion stuvet spidskål og kålpølser..
RE: Now eating
Jeg kan se, at sidst, jeg skrev i denne tråd erklærede jeg, at det var efterår. Well ... i morgen er der julefrokost, så jeg går og forbereder og derfor:
NE: Tarteletter med høns i asparges
NE: Tarteletter med høns i asparges
RE: Now eating
For et par dage siden var jeg i New Zealand og fangede på en fisketur på havet mine første Red Snappers.
Vel hjemme på hotellet i Auckland og efter at have renset dem, fik jeg kokken til at tilberede dem smørstegt med gnocchi og chili marinade.
Damn, det smagte godt!!
Vel hjemme på hotellet i Auckland og efter at have renset dem, fik jeg kokken til at tilberede dem smørstegt med gnocchi og chili marinade.
Damn, det smagte godt!!
Now eating
NE: Årets første forårsfrokost! Der er frisk stenbiderrogn, ergo er det nu forår.
Fiskehandleren sagde godt nok noget om varm vinter og februar og den slags, men det skal ikke pille ved mine forårstegn, der plejer at være sikre... Selv om der nu er lidt for koldt til at spise udendørs i dag...
Fiskehandleren sagde godt nok noget om varm vinter og februar og den slags, men det skal ikke pille ved mine forårstegn, der plejer at være sikre... Selv om der nu er lidt for koldt til at spise udendørs i dag...
RE: Now eating
NE: Lammekølle, som har simret i ovnen siden kl. 8 i morges. Det er f...´me godt!
Overflødigt at nævne, at der er nærmest skræmmende mængder hvidløg involveret i sagen...
Overflødigt at nævne, at der er nærmest skræmmende mængder hvidløg involveret i sagen...
Last edited by Sasha 9 years ago, edited 1 time in total.
RE: Now eating
NJA:
Jordbær med Double Cream.
Skræmmende godt. Men næppe noget, man skal gøre hver dag...
Jordbær med Double Cream.
Skræmmende godt. Men næppe noget, man skal gøre hver dag...
RE: Now eating
Har lige drønet en lækker durum fra Nørrevold Is.
Shawarma.
Det var det.
Shawarma.
Det var det.
RE: Now eating
Nørrevold is er kongeshawarma
Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Modded guitars were crap right out of the factory
Now eating
NE: hjemmebagt surdejsbrød med ekstra lagret prima Donna ost.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
RE: Now eating
NE: Har lige genbesøgt vores allesammens gode ven, tarteletten. Hjemmegjort høns (eller rettere kylling) i asparges. NAM.
Hvor mange tarteletter er egentlig nok? Jeg synes det er svært at stoppe før man er ved at sprænges..
Hvor mange tarteletter er egentlig nok? Jeg synes det er svært at stoppe før man er ved at sprænges..
RE: Now eating
Det er vel aldrig helt nok. Måske mere et spørgsmål om ens egen krop, der slipper op på et tidspunkt.Kallum skrev: NE: Har lige genbesøgt vores allesammens gode ven, tarteletten. Hjemmegjort høns (eller rettere kylling) i asparges. NAM.
Hvor mange tarteletter er egentlig nok? Jeg synes det er svært at stoppe før man er ved at sprænges..
RE: Now eating
NATE: Sandwich med confit de canard, lidt salat og en hyggelig dijonnaise, jeg har rørt sammen. Det er fastfood, der vil frem i verden!
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen