Tråden med spørgsmål og svar
Tråden med spørgsmål og svar
Ja, sådan har det været i min. et års tid da. Det generet nu ikke mig.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.high-voltage.dk - DKs bedste ACDC Jam
- Michael Vajhøj
- Gearfreak groupie
- Indlæg: 886
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tråden med spørgsmål og svar
[quote="GodSpeedDK"]Q: Nogen, der har styr på Facebook? Af en eller anden grund kan man ikke (længere?) kommentere et billed/link, som "sig selv", hvis man samtidig er administrator på siden. Så vil man automatisk kommentere på vegne af "siden". Giver det mening?
For eksempel kan jeg (som Mikkel) ikke kommentere et billed på mit bands side, da jeg automatisk repræsenterer bandet i kommentarfeltet. Findes der ikke en vej udenom det?[/quote]
Kan du ikke vælge "Rediger side" og herunder "Mine indstillinger" og så vælge om du vil efterlade kommnetarer m.m. som "dig" eller som "din side"?
Det plejer man da, men har ikke lige adgang til FB herfra...
For eksempel kan jeg (som Mikkel) ikke kommentere et billed på mit bands side, da jeg automatisk repræsenterer bandet i kommentarfeltet. Findes der ikke en vej udenom det?[/quote]
Kan du ikke vælge "Rediger side" og herunder "Mine indstillinger" og så vælge om du vil efterlade kommnetarer m.m. som "dig" eller som "din side"?
Det plejer man da, men har ikke lige adgang til FB herfra...
RoadHigh.dk
- GodSpeedDK
- Gearfreak sidekick
- Indlæg: 3124
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tråden med spørgsmål og svar
[quote="Michael Vajhøj"][quote="GodSpeedDK"]Q: Nogen, der har styr på Facebook? Af en eller anden grund kan man ikke (længere?) kommentere et billed/link, som "sig selv", hvis man samtidig er administrator på siden. Så vil man automatisk kommentere på vegne af "siden". Giver det mening?
For eksempel kan jeg (som Mikkel) ikke kommentere et billed på mit bands side, da jeg automatisk repræsenterer bandet i kommentarfeltet. Findes der ikke en vej udenom det?[/quote]
Kan du ikke vælge "Rediger side" og herunder "Mine indstillinger" og så vælge om du vil efterlade kommnetarer m.m. som "dig" eller som "din side"?
Det plejer man da, men har ikke lige adgang til FB herfra...[/quote]
Bingo! Og derefter vælger man oppe under 'adminstrer', om man vil bruge FB på vegne af sig selv, eller på vegne af bandet.
Tusind tak for hjælpen :thumbup:
For eksempel kan jeg (som Mikkel) ikke kommentere et billed på mit bands side, da jeg automatisk repræsenterer bandet i kommentarfeltet. Findes der ikke en vej udenom det?[/quote]
Kan du ikke vælge "Rediger side" og herunder "Mine indstillinger" og så vælge om du vil efterlade kommnetarer m.m. som "dig" eller som "din side"?
Det plejer man da, men har ikke lige adgang til FB herfra...[/quote]
Bingo! Og derefter vælger man oppe under 'adminstrer', om man vil bruge FB på vegne af sig selv, eller på vegne af bandet.
Tusind tak for hjælpen :thumbup:
"Don't pray in my school, and I won't think in your church"
Re: Tråden med spørgsmål og svar
[quote="Sasha"]På engelsk hedder det en "Contour Gauge". Jeg må ærligt erkende, at jeg ikke aner, hvad den danske betegnelse for dette stykke værktøj er.[/quote]
[quote="GodSpeedDK"]Det hedder vist en konturlære. Er det ikke sådan én, som på side 10 her: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.globaltools.dk/image/data/pr ... ge/data/pr ... 1_09DK.pdf</a><!-- m --> ?[/quote]
I er nogle dejlige drenge!
[quote="GodSpeedDK"]Det hedder vist en konturlære. Er det ikke sådan én, som på side 10 her: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.globaltools.dk/image/data/pr ... ge/data/pr ... 1_09DK.pdf</a><!-- m --> ?[/quote]
I er nogle dejlige drenge!
Create a sense of purpose around which you base your faith
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Jah, jeg er godt klar over det... :-)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Tråden med spørgsmål og svar
[quote="Kimling"][quote="Sasha"]På engelsk hedder det en "Contour Gauge". Jeg må ærligt erkende, at jeg ikke aner, hvad den danske betegnelse for dette stykke værktøj er.[/quote]
[quote="GodSpeedDK"]Det hedder vist en konturlære. Er det ikke sådan én, som på side 10 her: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.globaltools.dk/image/data/pr ... ge/data/pr ... 1_09DK.pdf</a><!-- m --> ?[/quote]
I er nogle dejlige drenge![/quote]
Jeg har billig en af metal, som er så stram at den laver skrammer på det man forsøger at finde konturen af. Så jeg foretrækker en i plastic som den i linket.
[quote="GodSpeedDK"]Det hedder vist en konturlære. Er det ikke sådan én, som på side 10 her: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.globaltools.dk/image/data/pr ... ge/data/pr ... 1_09DK.pdf</a><!-- m --> ?[/quote]
I er nogle dejlige drenge![/quote]
Jeg har billig en af metal, som er så stram at den laver skrammer på det man forsøger at finde konturen af. Så jeg foretrækker en i plastic som den i linket.
Re: Tråden med spørgsmål og svar
I er faktisk så rare, at I må få en Megaman!
:character-megaman:
:character-megaman:
Create a sense of purpose around which you base your faith
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Jeg fik en Boss FV-300H volumepedal i fødselsdagsgave, på den sidder der en tuner out.
Q1 : Er der impedansændringer i pedalens indgangsside når man bruger tuner out ?
Q2 : Er det overhovedet noget at bekymre sig om ?
Q3 : I så fald, hjælper det at der sidder en pedal før med buffer ?
Pedalkæden er lige pt : Cornish P-2 -> TRex Møller -> Cornish SS-2 -> Boss FV-300H -> Boss TR-2 -> Boss RE-20 -> Boss DD-20
Q1 : Er der impedansændringer i pedalens indgangsside når man bruger tuner out ?
Q2 : Er det overhovedet noget at bekymre sig om ?
Q3 : I så fald, hjælper det at der sidder en pedal før med buffer ?
Pedalkæden er lige pt : Cornish P-2 -> TRex Møller -> Cornish SS-2 -> Boss FV-300H -> Boss TR-2 -> Boss RE-20 -> Boss DD-20
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Den er passiv, ikke?
Så vil du parallelkoble tunerens indgangsimpedans med potmeterets. Så jo, det er der.
Men du har den jo nærmest pakket ind i buffere. Så det er næppe det store problem.
Så vil du parallelkoble tunerens indgangsimpedans med potmeterets. Så jo, det er der.
Men du har den jo nærmest pakket ind i buffere. Så det er næppe det store problem.
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Jow den er passiv.
Godt at vide der ikke er det store problem.
Tak for hjælpen.
Lige for tiden sidder tuneren i det ene output på Boss Re-20'eren.
Godt at vide der ikke er det store problem.
Tak for hjælpen.
Lige for tiden sidder tuneren i det ene output på Boss Re-20'eren.
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Q: Er der en der gider bumpe min tråd på Aage?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4sound.dk/forum/forum_posts. ... orum_posts. ... PN=0&TPN=1</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4sound.dk/forum/forum_posts. ... orum_posts. ... PN=0&TPN=1</a><!-- m -->
Re: Tråden med spørgsmål og svar
[quote="Rasmus"]Q: Er der en der gider bumpe min tråd på Aage?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4sound.dk/forum/forum_posts. ... orum_posts. ... PN=0&TPN=1</a><!-- m -->[/quote]
Done.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4sound.dk/forum/forum_posts. ... orum_posts. ... PN=0&TPN=1</a><!-- m -->[/quote]
Done.
Re: Tråden med spørgsmål og svar
[quote="Peter C"][quote="Rasmus"]Q: Er der en der gider bumpe min tråd på Aage?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4sound.dk/forum/forum_posts. ... orum_posts. ... PN=0&TPN=1</a><!-- m -->[/quote]
Done. [/quote]
tak!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4sound.dk/forum/forum_posts. ... orum_posts. ... PN=0&TPN=1</a><!-- m -->[/quote]
Done. [/quote]
tak!
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Q: Hvordan kan det være, at når man køber en pose "X-tra langkornet ris" nede i Fakta, så skal de ifølge anvisningerne på posen tilberedes forskelligt i forskellige lande? De skal koge 20 minutter i Sverige "på medelvärme", 12 minutter i Danmark ved svag varme, 20 minutter i Norge ved "svak varme". Finnerne er tilsyneladende lige så ineffektive som svenskerne, hvis ellers jeg forstår følgende korrekt: "Keitetään keskilämmöllä 20 min. kannen alla"
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
-
- Gearfreak roadie
- Indlæg: 1456
- Tilmeldt: 14 years ago
- Kontakt:
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Måske den danske "svage varme" er varmere end de andre skandinaviske's "svage varme" ?
Måske er det kalken i vandet ?
Måske kan de andre skandinaver bedre lide udkogte ris ? De har jo en udpræget (set med danske øjne) underlig madkultur.
Måske er det kalken i vandet ?
Måske kan de andre skandinaver bedre lide udkogte ris ? De har jo en udpræget (set med danske øjne) underlig madkultur.
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Ris' kogetid: 20 minutter i Sverige, Norge og Finland, 12 minutter i Danmark. Det må være noget med at da DK ligger sydligere end Sverige, Norge og Finland, så må omgivelsernes gennemsnitlige temperatur have en ret afgørende betydning
Mvh Jan
Mvh Jan
Re: Tråden med spørgsmål og svar
UPS!
In all this excitement, havde der lige indsneget sig en beklagelig lille Fehler: Den angivne, korrekte kogetid i Norge er retteligt 15 minutter "ved svak varme"..!
Havde det været i USA, havde der så nok - for at fralægge sig ethvert ansvar fra producentens side - fulgt en længere opremsning af alverdens ulykker, der kunne/ville vælte ned over de stakkels nordmænd, som formastede sig til at bruge deres krop til biologiske eksperimenter med kogetider på henholdsvis 12 eller 20 minutter - evt. gå helt bersærk og prøve "medelvärme".
FWIW, bragte jeg mine i kog sammen med en rest "vilde ris blanding", skruede derefter ned til, hvad der må betegnes som "svag varme", og lod dem derpå stå og simre i cirka 18 minutter (som er dén tid, der éntydigt er angivet som korrekt kogetid for de vilde ris!). Og jeg lever da endnu...
In all this excitement, havde der lige indsneget sig en beklagelig lille Fehler: Den angivne, korrekte kogetid i Norge er retteligt 15 minutter "ved svak varme"..!
Havde det været i USA, havde der så nok - for at fralægge sig ethvert ansvar fra producentens side - fulgt en længere opremsning af alverdens ulykker, der kunne/ville vælte ned over de stakkels nordmænd, som formastede sig til at bruge deres krop til biologiske eksperimenter med kogetider på henholdsvis 12 eller 20 minutter - evt. gå helt bersærk og prøve "medelvärme".
FWIW, bragte jeg mine i kog sammen med en rest "vilde ris blanding", skruede derefter ned til, hvad der må betegnes som "svag varme", og lod dem derpå stå og simre i cirka 18 minutter (som er dén tid, der éntydigt er angivet som korrekt kogetid for de vilde ris!). Og jeg lever da endnu...
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Jeg har har i forbindelse med erhvervsjura hørt en "krønike" omhandlende problematikken i at anvende plæneklippere i USA til hækkeklipning :o hock:
Men i den aktuelle sag vil jeg nok, som Søren har gjort, holde mig til at udvise "rettidig opsyn med de kogende ris" og generelt koge ris "ad hoc" uden skelen til risens etniske oprindelse. Når der er tale om mad så er "ad hoc" nok også det samme som "al dente"...... eller noget :lol:
Velbekomme
Men i den aktuelle sag vil jeg nok, som Søren har gjort, holde mig til at udvise "rettidig opsyn med de kogende ris" og generelt koge ris "ad hoc" uden skelen til risens etniske oprindelse. Når der er tale om mad så er "ad hoc" nok også det samme som "al dente"...... eller noget :lol:
Velbekomme
Re: Tråden med spørgsmål og svar
Jo tak. :-)
Efter mine ydmyge begreber var risene ganske glimrende...
Efter mine ydmyge begreber var risene ganske glimrende...
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Re: Tråden med spørgsmål og svar
[quote="Sasha"]
Efter mine ydmyge begreber var risene ganske glimrende...[/quote]
Det er er det jeg mener
Alverdens opskrifter kan nok forplumre tingene,mens lidt omtanke ikke skader
Efter mine ydmyge begreber var risene ganske glimrende...[/quote]
Det er er det jeg mener
Alverdens opskrifter kan nok forplumre tingene,mens lidt omtanke ikke skader
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen