Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
75hz vs 55hz - hvad er forskellen?
#1
Jeg har et kabinet med celestion g12h30 75hz, som jeg egentlig synes lyder fint. Men jeg sad lige og stenede lidt rundt på nettet og faldt over en 55hz version af højttalerne. Hvad er forskellen på de to versioner?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#2
20 Hz
Reply
#3
EOD..
See you in heaven if you make the list
Reply
#4
Hendrix brugte vist 55 Hz versionen, men 75 Hz er det mest almindelige i dag
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#5
(30-12-2016, 11:09)Smittefar Wrote: Hendrix brugte vist 55 Hz versionen, men 75 Hz er det mest almindelige i dag

Det sker, at man kan se den gode Jimi med et kabinet med et "bass" logo på bag sig. Men ellers er det vist en noget generel udtalelse, er det ikke? Nu, vi er ved det: Kan du så ikke lige svare på, om der er hold i rygtet om, at de flyttede nogle af JBL-enhederne fra Sunn-kabinetterne over i Marshall-kabinetterne, eller ej? Og hvornår skete det i givet fald?

Wink

Men ellers er jeg helt enig i, at den største forskel består i, at 55 Hz-versionen (i teorien) kan gengive frekvenser, som er 20 Hz dybere. I mine øjne er det utroligt svært at udtale sig generelt om forskellene på ældre Celestions, hvis det er det, vi er ude i her, da én af de vigtigste faktorer ofte udelades af billedet: "Slidningraden", eller hvad man vælger at kalde det.
Reply
#6
Og 55 Hz er vel "basversionen" dengang flere bassister brugte 12", og man på den måde snildt kunne bruge samme kabinet til enten bas og guitar?
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)