Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celestion V60?
#1
Jeg har pillet fire "Celestion V60" ud af mit ENGL-kabinet (og sat Vintage 30'ere i). De skal nu sælges, men jeg har svært ved at finde ud af noget om dem. Der optræder ingen Vintage 60'ere på Celestions hjemmeside, og en internetsøgning antyder, at det kun er i ENGLs Standard-kabinetter, at de sidder - under det navn, i hvert fald.

Jeg fik selvfølgelig ikke taget et billede af en af enhederne, før jeg satte dem i mit reservekabinet, men jeg tror nok, at der står "V12-60" på bagsiden af dem. Det er 8 Ω.

Kan I lede mig nærmere en rimelig pris at sælge dem brugt for? De fejler ingenting og lyder fint.
Reply
#2
Gad vide, hvor stor forskel der i virkeligheden er på en V12-60 og så en vintage 30..?
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#3
De er en pivs mere diskante end V30'ere.. Så de er et billigere alternativ til V30 ifht at der er 2000kr forskel på på Engls kabinetter, men om hvad du kan få for, ved jeg ikke.. Start på en tusse, det plejer 4 G12-75 at koste..
9 out of 10 cultists recommend Cthulhu... the last one is being sacrificd..
Reply
#4
V30'erne er TEMMELIG meget tungere end V60'erne i hvert fald, så magneten må være meget større. Umiddelbart har de mere punch og tilstedeværelse.
Reply
#5
Det er sådan nogen der sidder i mit ENGL-kab, og jo mere støjende og grimt mit musik bliver, jo mindre kan jeg lide dem. Det er sikkert fine enheder hvis man spiller fissefornem techmetal, men til mit behov er de godt nok ikke optimale.

Jeg læste mig engang frem til, at det var nogen de havde lavet til Line6, med det formål at de skulle være "anonyme" og kunne gengive alt muligt simulation.
Reply
#6
Loomer Wrote:Jeg læste mig engang frem til, at det var nogen de havde lavet til Line6, med det formål at de skulle være "anonyme" og kunne gengive alt muligt simulation.

Ej, det er da dem der sidder i dit Laney-cab?
Reply
#7
Der sidder Celestion Vintage 30 i nogle af Line 6's standard kabinetter. Resten sidder der "Custom" Celestions i ... hvad det så end dækker over?!
Reply
#8
Det kan være, men de er ikke lavet specielt til Line 6. Det er modellen C12P-80 derimod. Og Celestion lavede modellen Seventy80 særligt til "emulator"-markedet.

Mvh Jake
Reply
#9
V60 lyder ihvertfald temmeligt ringe og spidst. Jeg er meget glad for at jeg fik pillet dem ud af mit ENGL 4x12 og udskiftet med V30 og G12H30 i krydsformation - DET lyder fedt.
"Lyder den ikke lidt forkølet, sådan en Les Paul?"

"Eric Johnson kan høre, om ham der viklede pickupperne, havde boxershorts eller tights på den dag".
Reply
#10
Jake Wrote:
Loomer Wrote:Jeg læste mig engang frem til, at det var nogen de havde lavet til Line6, med det formål at de skulle være "anonyme" og kunne gengive alt muligt simulation.

Ej, det er da dem der sidder i dit Laney-cab?

Jeg har aldrig ejet et Laney-kab Tongue
Reply
#11
Jake Wrote:Det kan være, men de er ikke lavet specielt til Line 6. Det er modellen C12P-80 derimod. Og Celestion lavede modellen Seventy80 særligt til "emulator"-markedet.

Mvh Jake

Det kan også godt være det er Seventy80 der sidder i. Det er årevis siden jeg har haft kabbet åbent.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)