Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heads up!
GodSpeedDK Wrote:
cry, baby Wrote:DR/K

22:55
Les Paul - Chasing Sound
Amerikansk dokumentarfilm fra 2008.

Portræt af den legendariske amerikanske jazz-guitarist, der levede fra 1915-2009. Les Paul var en af opfinderne af den moderne elektriske guitar, opfinder af overdubbing og multi-track optagelse. Musik, som vi kender det i dag, ville simpelthen ikke kunne lade sig gøre uden hans pionerarbejde. Her fortæller Les Paul selv om sin bemærkelsesværdige karriere. Desuden er der masser af både nutidige og arkivoptagelser af ham og hans Trio, og interview med folk som BB King, Jeff Beck, Jose Feliciano, Tony Bennett og Bonnie Raitt.

Nåede lige at tænke: "Pis, også", inden det gik op for mig, at det varer til kl. 0:25. Så jeg får lige en den sidste lille time med. Tak for heads up! :thumbup:

http://www.dr.dk/nu/player/#/les-paul-c ... ound/44661
Reply
Some Kind Of Monster på Zulu lige om lidt... Til dem der har lyst til at stene lidt Metallica... Smile
RoadHigh.dk
Reply
Hvis man kan tage NRK2, så er der livekoncert med Knut Reiersrud, som er en voldsomt dygtig norsk guitarist. Lige nu spiller han fx blues på sin sitar Smile
Reply
DR K sender fra Roskilde 2011 hele aftenen og natten - jeg sal da sidde oppe og se PJ Harvey Smile

[Image: dr-k.png]
Reply
HU: DR K sender koncert med Joe Pass og NHØP fra CPH Jazzfestival i '82 netop nu! Smile
Reply
ARRGGHH - den ville jeg sgu gerne have set
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
Jacob Wrote:HU: DR K sender koncert med Joe Pass og NHØP fra CPH Jazzfestival i '82 netop nu! Smile

PIS! (Men så var jeg der jo selv, så..)
Reply
Lige nu på DR2: Da Johnny Cash ramte Søborg.
"I've got blisters on my fingers...!"
Reply
KrænDyt Wrote:Lige nu på DR2: Da Johnny Cash ramte Søborg.

Og i aften er det så The Doors, som rammer (ramte) Søborg. Jeg kan huske, at DR viste klip fra den koncert, de spillede i DR-studiet, og det var virkelig interessant at se og høre.

Edit: Og når man er færdig med det der latterlige forsøg på at spille musik, så kan man skifte over til en sand kunstner. DR HD viser Britney Spears-koncert kl. 21.25!
Reply
Les Paul - Chasing Sound på DR K kl. 1.15

(for dem af os, der missede den i sidste runde)
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
HU: DR2 viser "Da Led Zeppelin ramte Søborg" kl. 20:30 i aften, hvis man ikke lige fik set det første gang.
Reply
DarkoPage Wrote:HU: DR2 viser "Da Led Zeppelin ramte Søborg" kl. 20:30 i aften, hvis man ikke lige fik set det første gang.
Jeg missede den, men den kan heldigvis genses her: http://www.dr.dk/tv/se/da-led-zeppelin- ... eborg-2#!/
Og fandt også lige hele koncerten på dr.dk/bonanza.
Tror aldrig gear-rejsen ender....
Reply
Heads up; blå festival i Aalborg, specielt i dag; på toldbodsplads er der fed blues og rock, ganske gratis, hele dagen/aftenen. Jeg tror der er noget for alle, fra original musik til kopi af hendrix og srv Smile aske jacoby spiller bla, samt kenny rogers Smile kom da frisk. Hvis der er nogle gf'ere til stede så skriv da Smile
Our music has depth, and attempts philosophical thought and meaning with discussions of infinity, eternity and mortality.
Reply
Jeg kommer godt nok ikke i aften, men i morgen skal jeg ned og høre Lazy Lester og Burnin Red Ivanhoe, som jeg skal anmelde til avisen.
Reply
HU: 'George Harrison - Living in the Material World' i aften, kl. 22:35 på DR K.
Reply
super film ... men en marathon :-)
Fuck 4/4 - det er EM-år i år!
Reply
Måske en smule sent, men hvis der sidder nogle natteravne oppe, så viser NRK "Ladies and Gentlemen - The Rolling Stones". Livekoncert optaget i 1972. Er det Mick Taylor der spiller guitar (sammen med Keith selvfølgelig) på det tidspunkt? Det er i hvert fald en møghamrende dygtig og fed guitarist, jeg kan høre. Så Keith kan udelukkes Big Grin
Reply
Barf Wrote:Måske en smule sent, men hvis der sidder nogle natteravne oppe, så viser NRK "Ladies and Gentlemen - The Rolling Stones". Livekoncert optaget i 1972. Er det Mick Taylor der spiller guitar (sammen med Keith selvfølgelig) på det tidspunkt? Det er i hvert fald en møghamrende dygtig og fed guitarist, jeg kan høre. Så Keith kan udelukkes Big Grin

Det var Mick Taylor.
Reply
Zulu sender Lemmy klokken 20Smile


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
Barf Wrote:Måske en smule sent, men hvis der sidder nogle natteravne oppe, så viser NRK "Ladies and Gentlemen - The Rolling Stones". Livekoncert optaget i 1972. Er det Mick Taylor der spiller guitar (sammen med Keith selvfølgelig) på det tidspunkt? Det er i hvert fald en møghamrende dygtig og fed guitarist, jeg kan høre. Så Keith kan udelukkes Big Grin

Gør dig selv en tjeneste og tjek ham ud Smile Sticky Fingers, Exile on Main Street og Goats Head Soup er 3 super fede album, med tons af fed guitar!
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)