Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guitar ophæng
#1
Hej Alle,

Jeg vil høre hvordan i hvilke beslag I har jeres højt elskede guitarer hængende på væggen? Jeg bruger nu nogle AAGE-brandede ophæng, som til min rædsel ødelægger lakken på guitar hovederne. Specielt på Gibson har dette været et problem, og har ikke umiddelbart påvirket mine Fendere. Men nu magter jeg det ikke mere. Der må noget nyt til. Jeg har kigget på nogle Fender Halo ophæng som ser meget fancy ud, men 'kan de noget'? Er der nogen der har erfaring med dem?

http://www.musiciansfriend.com/accessori...all-hanger

Ellers virker det som om at både AAGE og Thomann allerhelst vil sælge de der klassiske K&M ophæng, som kan vippe frem og tilbage - hvilket i mine øjne hverken er pænt eller specielt stabilt.

Så - hvad gør i?

På forhånd tak...
--Martin
Reply
#2
Jeg tror, at det er sådan nogle her, jeg har nogle stykker af:

http://www.guitarhuset.dk/guitar-tilbeho...aeng-p5557

De er hverken specielt udspekulerede eller -søgte. Men der har aldrig været nogen problemer med dem - især ikke, hvis man sætter dem ordentligt fast i en væg, der ikke er lavet af papmaché.
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#3
Jeg har købt mine K&M vægophæng i Aage. Han ville godt nok gerne sælge mig deres supreme ophæng, men det er bare ikke samme kvalitet som K&M.

http://www.4sound.dk/shop/guitarstativer...-sort.html
Reply
#4
Jeg har brugt K&M stativerne samt nogle efterligninger, der er lidt billigere, fra Orkestergraven. Begge virker glimrende.
Reply
#5
Jeg bruger de samme som Søren - dem har jeg i mange år brugt uden nogen problemer. Der hænger også en Gibson deri.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#6
Har brugt K&M i mange år uden problemer. De passer godt til de fleste typer headstocks, selvom tele altid hænger lidt dårligere end de andre IMHO.
Ingen spor efter ophænget på nogle af guitarene.
Reply
#7
Hej Alle,

Tak for svarene. Jeg har ikke helt 'på' ift. de der K&M. Jeg har et enkelt ophæng til min ukulele, og jeg synes bare ikke at Fenders asymmetriske hoveder kommer til at hænge pænt. Guitarerne kommer til at tilte til den ene side...

Jeg har nu kigget lidt rundt omkring og endte med at købe nogle Fender ophæng fra Thomann. De fylder desværre for meget der hvor jeg egentlig gerne ville have dem, så måske andre kan få glæde af dem?

Jeg har smidt nogle billeder i køb/salg/bytte forummet.
http://www.gear-freak.dk/forum/showthread.php?tid=3340

Så jeg er desværre lidt tilbage til at udgangspunktet Dodgy
--Martin
Reply
#8
Så fandt jeg en, synes jeg selv, god løsning. Den skal I ikke snydes for.
Jeg endte med at finde nogle ret gode ophæng, kaldet String Swing, som kan det jeg efterspørger. Utroligt at det skulle være så vanskeligt at finde dem. Smile

[Image: Wall_Hanger_StringSwing.jpg]


De gamle ophæng fra Aage var godt nok også medtagne efter ca. 10 års brug...

[Image: Wall_Hanger_Aage.jpg]
--Martin
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)