Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bluguitar AMP1
#1
Er der nogen der har haft lejlighed til at prøve denne forstærker: https://www.youtube.com/watch?v=K-WLohwUpMQ

I givet fald, hvad var oplevelsen? Er den "rør-agtig" eller er den som så mange andre hybrider lyder i mine ører, lidt for udynamisk?
Reply
#2
Det er sjovt, jeg har faktisk siddet og kigget lidt på den i dag - Jeg kigger lidt på noget af det samme for tiden - og mit øje er faldet på denne http://amtelectronics.com/products/ss-se...ar-preamp/

De har ikke lige Thomas Blug til at lave demo, men denne lyder også meget godt
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#3
Det var lige gået min næse forbi at AMP1 faktisk er en 100W forstærker designet til at ligge på gulvet - En Nanotube forstærker no less - og så blev jeg jo lidt spændt.

Da jeg så denne linie i manualen "AMP1 is a fully analogue guitar amp with four separate channels, amplified by a 100-watt Class D tube power amp"

Really?? En klasse D rør forstærker - Det hænger da vist ikke rigtig sammen Smile

Anyways - jeg har ikke prøvet den - Thomas Blug får den til at lyde godt.
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#4
Nej, analog og klasse D er da en selvmodsigelse af rang. Men jeg tror nu bare det er "reklame afdelingen" der ikke lige forstod budskabet. I virkeligheden skulle der jo bare ha' stået "AMP1 is a fully analogue guitar preamp with four separate channels, amplified by a 100-watt Class D tube power amp" - så var teksten sikkert mere korrekt.

Men jeg tror nu jeg har forstået det - et nano rør baseret indgangstrin og noget klasse D udgangstrin. Men hvad der så ligger der i mellem er uvist. Er det noget digitalt modellering mon? eller er resten inden udgangs trinnet også analogt?
Reply
#5
Klasse D rørforstærker?? Jeg er ikke stærk i de der forstærkerklasser, men er Klasse D ikke det samme som en digital forstærker?
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#6
(27-04-2015, 23:41)Smittefar Wrote: Klasse D rørforstærker?? Jeg er ikke stærk i de der forstærkerklasser, men er Klasse D ikke det samme som en digital forstærker?

Jo, det kan man godt kalde det - det svarer lidt til en switched mode power supply.
Transistorerne i udgangstrinnet er enten helt ON eller helt OFF - ikke noget analogt her. (Og rør tror jeg bestemt IKKE der er anvendt i udgangstrinnet)
Reply
#7
OK -jeg kan læse mig til, at klasse D ikke behøver at betyde digitalt, og at det i det mindste i teorien kan lade sig gøre at bygge et klasse D rør kredsløb.
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#8
(27-04-2015, 23:48)Smittefar Wrote: OK -jeg kan læse mig til, at klasse D ikke behøver at betyde digitalt, og at det i det mindste i teorien kan lade sig gøre at bygge et klasse D rør kredsløb.

Sikkert, men jeg tror nu ikke man fik det proppet ned i den lille kasse!
Reply
#9
Jeg ved det ikke rigtig - De (marketingsafdelingen) fremturer meget hårdt med at kalde det tube amp (nanotube amp) - Altså man kan jo fint bygge en preamp pedal i samme størrelse med 12AX7 rør i - Jeg aner ikke, hvad størrelse rør til klasse D forstærkning evt. har???
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#10
Tja, nu kender jeg slet ikke til rør der kan håndtere de strømme der skal til for at drive en 8 el. 16 ohms højttaler. Og det må de jo i givet fald skulle kunne i og med der i hvertfald ikke er plads til en udgangs transformator i den lille fætter der.
Så jeg er ret sikker på at der ikke er brugt rør til klasse D forstærkeren, selvom det måske kunne lade sig gøre i teorien. 
Reply
#11
De snakker lidt om det her  http://www.diyaudio.com/forums/class-d/2...japan.html

Men der er vist ikke nogen eksempler på nogen, der rent faktisk har fået det til at virke Smile
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)