Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ny serie: Guitar Masterclass
#1
Smile 
Hey
 
Hvis du savner udfordring i dit guitarspil, så tjek denne gratis masterclass ud. Der er rigtig god inspiration at hente, hvis man vil optimere sit spil og udfordre sin kreativitet - både solo eller hvis man spiller sammen med andre Smile

Stream hele serien gratis her:
Gratis Guitar Masterclass med Kim Nowak-Zorde og Mads Løkkegaard

Reply
#2
Det er faktisk en OK serie
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#3
(19-06-2015, 18:15)Smittefar Wrote: Det er faktisk en  OK serie

Ja, jeg synes i hvert fald der er meget godt at hente. Det er rart med noget, der er lidt anderledes end de mere gængse instruktionsvideoer Smile
Reply
#4
Glimrende og helt nede på jorden tips
Reply
#5
Reply
#6
Reply
#7
Er jeg den eneste, der finder det underligt, at Søren Andersen i kommer med universelle anbefalinger, som ifølge den generelle opfattelse her på forum er forkerte, fx rådet om altid at have en buffer først i kæden?
Reply
#8
Nu skal jeg ikke prale af at have set det. Men jeg ved da, at dette generelle og temmeligt unuancerede "one sige fits all" råd også er blevet luftet ved adskillige clinics landet over, til trods for, at jeg har appeleret til hr. Andersen om i det mindste at nuancere sagerne en anelse. Men så har vi jo problemet, at man skal til at vide lidt om sagerne - ikke mindst hvis modtagerne skal have den mindste chance for at forstå det.

Ja, det ER pokkers, at virkeligheden ikke altid er så enkel, at man i nogle få, enkle råd kan komme med opskriften på, hvordan man styrer klar af problemer...  Wink
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#9
Er det forkert at have buffer først i kæden?
Det har jeg haft i flere år og det fungerer da fint.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#10
Arrgh nu kører næsten samme diskussion i to tråde ...

Hvis nu bare de videoer var samlet i een tråd - nå men jeg citerer lige mig selv fra den anden tråd.

(26-06-2015, 13:15)Smittefar Wrote: Nå men egentlig synes jeg jo, han siger meget rigtigt - Buffer først i kæden er helt klart rigtigt, hvis man ellers lader være med at bruge fjolletobak-pedaler såsom Wah, Vibe, Fuzz og den slags. Men jeg fatter ikke, han bliver ved med at bruge den der Boss Tuner som sin buffer - Det er godt nok en sørgelig buffer at have som sin første.
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#11
(26-06-2015, 13:17)Swampthing Wrote: Er det forkert at have buffer først i kæden?
Det har jeg haft i flere år og det fungerer da fint.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Som antydet tidligere: Det afhænger helt af, hvordan kæden ser ud, og hvad den indeholder. Så et helt firkantet rigtigt/forkert-spørgsmål er ikke lige sådan at svare på.
Reply
#12
Det er muligvis noget mindre charmerende end den gammeldags tilgang med at famle sig frem selv, i stor glæde og dyb frustration, men det det her da guld værd for ungdommen. Jeg synes dog godt de/Søren lige kunne fortælle lidt om banale ting som at bruge volume- knappen på guitaren (selvom det tilsyneladende er håbløs umoderne). Men man kan jo altid finde mere at fortælle... :-)
Reply
#13
Jeg studsede også over, at man altid skal bruge en buffer først i kæden. Men det må være, hvis man bruger de pedaler (mærker), man i dette tilfælde er sponsoreret af. Så giver det fint mening.

Hvis man til gengæld bruger en octafuzz (eller fuzz), som også nævnes i videoen, er det lidt en anden sag.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)