Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalcore søger Clean Sanger
#1
Bandet Between Oceans, som har været i gang i lidt over et halvandet års tid nu, leder efter en clean sanger som har styr på sine teknikker, og har mod på at udvikle sig med os andre. 

Musikken er nok hvad man ville kunne kategorisere som værende Metalcore med blandinger fra diverse genre som "Djent", Pop Punk, Post-Hardcore, etc.
Hvis man skulle komme med inspirations kilder ville det være som Architects, Periphery, A Day To Remember, Amity Affliction, Bring Me the Horizon, Blessthefall og en del flere. Så altså, et rimelig stort spektrum.

Tanken er at du vil indgå et samarbejde med en anden forsanger (som hovedsageligt vil gøre sig i scream/growls), og på den måde kunne skabe dynamik i vokal billedet. At du som værende sanger også har mulighed for at screame/growle er absolut ikke et minus.

Vi øver hver søndag i Sorgenfri, tæt på Lyngby, i eget gratis øvelokale, med eget gear.

Vi forventer at du er dynamisk, har godt styr på din stemme, og ellers kan skrive catchy vokal melodier.

Tilbage i Juni udgav vi vores hjemmeproducerede single "Like an Open Book" som kan findes på youtube og nedenstående link.
http://youtube.com/watch?v=haxd85I99xA

Hvis dette ellers lyder som noget for dig, så synes jeg bare du skal skrive til mig på min mail (patrickchrislarsen@gmail.com), eller sende mig en besked på Facebook (Patrick Ovdal Larsen), eller skrive en sms på 28267919. Gerne også lige vedhæft et lydklip af dig selv hvor du synger enten med på vores nummer, eller et andet Smile

Håber at høre fra dig.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)