Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AD - DA - AD - DA
#1
Jeg har for nylig arbejdet lidt med TC's G-system. Jeg A/B testede noget mellem det direkte signal og det rene signal gennem G-system uden nogle effekter koblet ind og med input- og output gain justeret til at matche det direkte signal. Før A/B boksen satte jeg en buffer lavet af den gode Alwan. Det rene signal gennem G-system var mere dødt, mindre sprødt og dynamisk, men ikke pga. diskanttab. Faktisk havde det rene signal gennem G-system lidt mere diskant.

Jeg ved ikke, om det er til at forstå, hvad jeg mener med dødt, mindre sprødt og dynamisk eller "levende".

Jeg spekulerer lidt på, om det mon skyldes konverteringerne fra analogt til digitalt og tilbage igen? Eller evt. noget andet. Generelt er jeg altid endt med at sælge de digitale ting, som jeg har haft. Således også med G-system.
Reply
#2
Tjah...

Det er i hvert fald nok de færreste ting, som ligefrem bliver mere "levende" og "direkte hul igennem-agtige" af at blive moset gennem sådan et par AD- og DA-konvertere. Jeg tror heller ikke, at jeg skulle nyde noget.
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#3
Jeg havde samme oplevelse med et Nova system. Den røg også hurtigt videre.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#4
Hvis jeg ikke husker galt så var det en af de ting der blev fiflet med at forbedre i den røde version af G-system.

Det var noget med at de havde fundet ud af at et lille amerikansk firma lavede mods på de og da de havde lyttet på modsne måtte TC jo erkende at de lød bedre. Derfor lavede de den røde special edition med de omtalte mods.

Jeg kan ikke lige finde kilden på historien, men jeg mener det var sådan noget i den stil.
Reply
#5
Men er det mon konverteringerne mellem analogt og digitalt, der gør skaden? Eller er det mon et andet sted i G-system, det sker?

Da jeg A/B testede mellem en fem - seks pedaler, gamle og nye, nogle med true bypass andre ikke, alle slukkede og så G-system, så lød rækken af pedaler også mere levende og sprødt, end G-system.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)