Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FLASH: Ny Rahbek guitar
#21
Arrrhhhh men for helvede da[Image: attachment.php?aid=286]

Nej, der er ikke umiddelbart nogen guitarer, der ryger til salg på grund af den her. Der er pt. fire guitarer til salg, men det er bare fordi jeg skal rydde op, ikke rigtig har plads til dem, og jeg ikke rigtig bruger dem.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#22
Tør man spørge hvilke fire guitarer, du har til salg?
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
#23
Jo da

Min første guitar, en Vester stratocasterkopi. Jeg gav 2200 for den fra ny i 87. Den foræres væk, hvis man køber en pedal, jeg har til salg (ligegyldigt hvilken). Det er en projektguitar, elektronikken skratter, og vibratosystemet skal skiftes (tremoloblokken er knækket af.

Min anden guitar, en Oscar Teller fra 1970. Dette er også et projekt. Stemmeskruerne trænger til at blive skiftet, og den kan vist nok kun monteres med super light strenge, da halsen ellers bøjer for meget. Foræres også væk, hvis man køber en pedal - ligegyldigt hvilken.

Min Hagström HL-500 jazzbox - jeg bruger den simpelthen ikke. Den er dog pt reserveret til Nikolaj Haun

Og endelig min Takamine EG540C Western guitar fra Korea. Den er rent faktisk i god stand og lige til at spille på. Jeg tænker, den skal koste 2500.
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#24
Kan du måske lokkes til at sætte et par ord mere på den Vester “Strat”? Evt. måske ligefrem poste et billede af den? Du skriver, at “blokken er knækket af” - skal det forstås sådan, at et nyt vibratosystem ville kunne redde sagerne, eller er vi ude i noget, der nærmere kræver den halvstore ledvogtereksamen som træ(rednings-)mand for atter at bringe i hæderlig form igen?

Jeg kunne måske godt være fristet - især hvis kroppen er af “rigtigt træ”, og selv om det jo tilsyneladende kræver en investering i en compressor... Wink
Reply
#25
Jeg skal gerne poste et par billeder i aften. Men jeg kan allerede nu afsløre, at der er tale om en krydsfinerskrop.
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
#26
OK.

Så tror jeg, at jeg bukker dybt,  takker oprigtigt og ærbødigt for indsatsen indtil videre og ganske sagtmodigt trækker følehornene til mig igen...  Wink
Reply
#27
Fet gitar !!!!   Koster vel mer enn et Norsk oljefond ? Tongue
En ekspert blant mange...  Rolleyes
Reply
#28
Den koster væsentligt mindre end en Fender Custom Shop Guitar
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)