Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Now Optur
NO: Første uge på nyt job vel overstået. Hold kæft, hvor er det møj bæjre at have noget at rive i end at gå og klø sig i røven den hiele daw. Det er båre dæjlig! Oss selv om det er hårdt at vænne sig til at stå op klokken blod om natten for at nå der ud, hvor folk skyder hinanden, og jeg har redet mig en grundig omgang feber og vuggerhoste, fordi børn er nogle klamme og baktussebefængte væsner.

NN: En ulykke kommer sjældent alene. Først skulle min gamle momse have en ny hofte igen; så skulle hun have en pacemaker for, at de ville operere på hende; så kom der en fraktur på det der lårben, de har skiftet dele på; og så har hun fået en gang lungebetændelse, som de mest gængse antibiotika ikke kan få has på. Så hun har nu været indlagt i omkring 1½ måned og er lagt i respirator på intensiv indtil, de får bugt med infektionen. Sad
Reply
Hold nu op en omgang. God bedring til hende.
Reply
(10-12-2017, 12:46)Odgaard Wrote: Hold nu op en omgang. God bedring til hende.

Jo tak. Desværre gik det ret hurtigt den forkerte vej i går, så hun døde i morges. Men det gik "heldigvis" fredeligt for sig (de skruede bare helt op for smertestillende og beroligende, da det blev klart, at hun ikke reagerede på behandlingen), og familien nåede at være der de sidste timer.

NWTF: Jeg skulle egentlig have været til julefrokost i går, men meldte afbud i sidste øjeblik, fordi min feber og stads fra i fredags meget pludselig gjorde comeback. Det var sgu et sammentræf, der vil noget!. Og det havde været grundigt nederen, hvis jeg havde været på øl og snaps fra kl. 16, da vi blev hidkaldt der omkring 23...
Reply
NO: Vi skal passe Verdens Bedste Husky fra den 22. til den 30. Tiltrængt god nyhed oven på en lorteweekend af rang, og den glædelige juls redning, hvis man spørger min niece (og mig).

En hel uge med det her - bare på Fællen i stedet for Odden

EB8B661F-9160-4AFB-8C0E-391C2253AD83_zpsr6pvcytt


og det her

Reply
NO: Det var sgu’ meget cool endelig at se Jimi’s gamle hybel i London indefra også, nu hvor jeg har stået udenfor og mediteret så mange gange efterhånden.
"When the fish scent fill the air, there'll be snuff juice everywhere"
Reply
NO: Så fik man lige taget sig sammen til at købe billetter til Jeff Beck og Michael Landau

Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
NO: Solskin på cykelturen både til og fra arbejde.

NO2: Der kom en besked tidligere i dag fra min mor om, at det er faldet på plads, at vi sammen med min søster kan overtage de afdøde momsers sommerhus.
Reply
NO: at sætte et gammelt Osram (?) ecc81-rør i en Effectrode Tube Drive i stedet for et nyt JJ.
Nu læner lyden sig næsten over mod en spyttende fuzz.
Reply
NO:

To gange Michael Landau live på under en uge. Det var faktisk ikke så tosset... Wink
Reply
Jeg skal se ham i aften :-)

Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Modded guitars were crap right out of the factory
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)