Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Now eating
#21
andkrup Wrote:
Turtle Wrote:Hemmelig ingrediens? Jeg har kun en og den kan jeg ikke holde hemmelig. Det er kakao Wink

don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd

Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation Wink Wink Wink
Reply
#22
Turtle Wrote:
andkrup Wrote:
Turtle Wrote:Hemmelig ingrediens? Jeg har kun en og den kan jeg ikke holde hemmelig. Det er kakao Wink

don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd

Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation Wink Wink Wink

den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset
Reply
#23
andkrup Wrote:
Turtle Wrote:Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation Wink Wink Wink

den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset

Jeg er nok nødt til at overnatte i København den sidste weekend i juli, så jeg tager det der som et godt alternativ til andre restauranter...!
Reply
#24
Turtle Wrote:
andkrup Wrote:
Turtle Wrote:Men hvis man ikke kan få din opskrift, så kan man vel få en invitation Wink Wink Wink

den er hermed givet - gi' mig lige et kald en 4-5 timer før du ankommer så gryden kan komme over blusset

Jeg er nok nødt til at overnatte i København den sidste weekend i juli, så jeg tager det der som et godt alternativ til andre restauranter...!
uge 30 (31. juli - 1. aug)?
Reply
#25
andkrup Wrote:
Turtle Wrote:Hemmelig ingrediens? Jeg har kun en og den kan jeg ikke holde hemmelig. Det er kakao Wink

don't waste my time! det er alment kendt at chokolade og chili går godt i spænd

Jeg bruger porter istedet (willemoes og limfjordsporter kan klart anbefales).

NA: Spaghetti med hjemmelavede kødboller, "lady og vagabonden"-style.
Reply
#26
drmaawenz Wrote:NA: Spaghetti med hjemmelavede kødboller, "lady og vagabonden"-style.

Du skubber altså den sidste kødbolle med næsen over til din udkårne?
Reply
#27
Beklager Hans, men der er altid rester... Wink
Reply
#28
Jeg havde købt mig en "lille" rødtunge (læs: Så stort et kræ, at jeg måtte skære hovedet af den for at den kunne være på husets største pande). Den blev stegt i over en centimeter smør og serveret med nye kartofler. Simpelt, men helt og aldeles fantastisk Smile
Reply
#29
Sushi fra Sota Sushi - Slet ikke dumt.
Reply
#30
et broccolihoved med aioli
Reply
#31
andkrup Wrote:et broccolihoved med aioli

Tilberedt i blender, formoder jeg?
Reply
#32
GodSpeedDK Wrote:
andkrup Wrote:et broccolihoved med aioli

Tilberedt i blender, formoder jeg?

aiolien ja, er endnu ikke så doven at jeg ikke gider tygge broccolien og laver en broccoli/aioli-smoothie (selvom det helt sikkert nu er på listen over ting der skal prøves Smile)
Reply
#33
Er der nogen af jer der ved, om man kan lave en panering på grillen? Smile
Smile
Reply
#34
Engelsk bøf flamberet i cognac med whiskysauce og nye kartofler fra haven. Hold kæft det holder!
Smile
Reply
#35
NAFA (Now Ate For Aftensmad): Frikadeller (moderniseret med frisk, hakket basilikum og rødløg), nye, danske kartofler, og salat (bl.a. med honningmelon og ristede solsikkekerner). Så bliver det næppe meget mere sommeragtigt.
Reply
#36
Jeg har forvandlet resterne af en lækker klump ko fra gårsdagens grillfest til en god, solid gang biksemad med nye kartofler i. Og så masser af baked beans og chili. Nøj, hvor var det godt (og nemt - det er jo vigtigt på sådan en dag her, hvor man skal se sport i fjernsynet hele dagen...)
Reply
#37
NJA: Pitabrød
Reply
#38
NE: Snickers-is

:-)
Reply
#39
Peter C Wrote:NE: Snickers-is

:-)

Guf!! :thumbup:

NE: Digestive kiks, serveret med et krus Earl Grey med mælk Smile
Reply
#40
Har lige fået pizza - efter at have ventet på dem i 2 timer. Det er sidste gang, jeg bestiller mad ved dem...
Reply




Users browsing this thread: 2 Guest(s)